|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:06 |
Auction MOD |
Autor |
Wiadomość |
deejay4net
|
Wysłany: 28-05-2007, 16:41 Auction MOD
|
|
|
Witam ponownie.
Jeszcze nie tak dawno ktoś mi napisał, że nie słyszał o modzie takim jak Auction mod, lecz ja z całą penością mówię że jest. Instalacja nie jest zbyt skomplikowana... Na końcu instrukcji nie dodano tylko że trzeba przejść pod adres www.twojastrona.pl/forum/install_db.php
No ale jest napisane żeby usunąć ten plik, więc logiczne, że najpierw trzeba go urzyć
Jest do pobrania gdzieś na phpBB2 ale jest także
bezpośrednio tutaj, na nSpace.pl . Pobierz Auction Mod
Więc niech mi już nikt nie pisze że nie ma takiego moda....
Jeśli ktoś go uzyje i wpadnie mu w rączki spolszczenie to prosił bym o udostępnienie bo sam nie potrafie napisać jak coś to stukajcie na [URL=GG:10103008]GG:10103008[/URL]
POZDRO ( życze udanych aukcji ) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Centurion
|
Wysłany: 28-05-2007, 16:56
|
|
|
nikt nie mówił że nie istnieje, ja pisałem tylko że tam jest ponad 1000 linijek tekstu do przetłumaczenia i że za takie tłumaczenie to trzeba by komuś zapłacić i to nie mało
poza tym nie jestem jakoś przekonany że ten mod tak od razu pasuje do wersji Przemo, w końcu jest do zwykłego phpBB2 |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 02-02-2014, 09:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
deejay4net
|
Wysłany: 28-05-2007, 17:22 To znaczy?
|
|
|
To znaczy ile mogło by kosztować takie spolszczenie? Bo z innymi aukcjami sobie nie radze... jedyna ktora udalo mi sie zainstalowac poprawnie |
|
|
|
|
Centurion
|
Wysłany: 28-05-2007, 20:16
|
|
|
kilka dni roboty tego tłumaczenia? nie wiem, parę stów? |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
|
deejay4net
|
Wysłany: 29-05-2007, 10:24 :(
|
|
|
No napewno... Lecz to nie znaczy że sie poddam... Siadłem i wczoraj przetłumaczyłem jeden plik... 600 lini...
widzę, że nikt nie potrzebuje takowego spolszczenia, albo poprostu nie chce sie podzielić... Więc przetłumaczę go sam, bo podoba mi się sposób płatności przez paypay i moneybookers. Przy okacji dorzucę płatność sms i skrypt takowy powali phpauction moim zdaniem... Już nawet zmodyfikowałem phpBB2, żeby ten skrypt już tam był, ale jak sam będe musiał kończyć te tłumaczenie to niech nikt nie liczy, że je udostepnie... Chyba , że nie za darmo... Za pomoc mogę udostępnić reklamę na stronce jeśli to kogoś interesuje... Ale napeno nie załamie się Don't give up
A co do By Przemo to jest ciekawe, tylko jak dla mnie z dużo tam tego
Mam Pytanie. Co zrobić, żeby po wejściu na stronę nie wyświetlało się forum, tylko aukcja??? |
|
|
|
|
maniek.a
|
Wysłany: 29-05-2007, 13:46
|
|
|
deejay4net, Który plik przetłumaczyłeś?? BO moge ci pomuc a nie ma sensu 2 razy tlumaczyc. Tylko jak ja pomoge to bedzie musialo to być bezpłatne. |
|
|
|
|
BPL
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
deejay4net
|
Wysłany: 29-05-2007, 19:56 :)
|
|
|
Dokładnie to tłumacze lang_auction.php
Tylko...
Ja to tłumacze bardziej pod swoją stronkę więc jakbyśmy zrzucili te pliki razem to by mogło być śmieszne.
Zaprzęgłem do roboty translator więc jakoś praca idzie... A może odpowiecie mi na pytanie?
Co mam zrobić, żeby usunąć prawie wszystko... Znaczy, usunąć fora, grupy itp. a zostawić jedynie rejestracje, logowanie i ten skrypt aukcji... jest to możliwe?? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!