|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 21:40 |
[Problem] Dwa Rzędy Obecnych Przez Ostatnie 24h... |
Autor |
Wiadomość |
azitheG
|
Wysłany: 21-05-2007, 08:17 [Problem] Dwa Rzędy Obecnych Przez Ostatnie 24h...
|
|
|
witam! z pozoru to trochę kosmetyczny błąd:
ale nie jest to błąd stylu, ponieważ jak zauważyłem dzieje się tak również na standardowym subsilver.
liczę na waszą pomoc, z góry dziękuję & pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
|
|
|
 |
azitheG
|
Wysłany: 21-05-2007, 09:57
|
|
|
wiem, co mam w swoim check_files, problem w tym, że nie wiem w czym bład.
btw. tak zmienione wartości są skutkiem wielu zainstalowanych modyfikacji. |
|
|
|
 |
pecador
|
Wysłany: 21-05-2007, 10:29
|
|
|
a wywalone pliki admin_db_utilities.php, admin_file.php, dload.php to skutek jakich modyfikacji?
poprawiłbyś wygląd CF.. jesteś pewny, że błąd nie powstał po instalacji któregoś moda?
i Ci użytkownicy, którzy się najpierw wyświetlają nie należą do jakieś grupy? |
|
|
|
 |
azitheG
|
Wysłany: 26-05-2007, 09:58
|
|
|
Cytat: | a wywalone pliki admin_db_utilities.php, admin_file.php, dload.php to skutek jakich modyfikacji? |
akurat te pliki zostały usunięte ze względów bezpieczeństwa.
Leone napisał/a: | Ci użytkownicy, którzy się najpierw wyświetlają nie należą do jakieś grupy? |
owszem niektórzy należą, a niektórzy nie. z resztą Ci użytkownicy, którzy się wyświetlają potem też - niektórzy - są członkami grup. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 26-05-2007, 11:06
|
|
|
azitheG, po pierwsze, nie centruj wiadomosci, bo sie zle czyta
a wracajac do tematu, szczerze powiem, albo jeszcze spie albo nie wiem, o co chodzi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!