|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 18:21 |
Bład msql przy wgrywaniu bazy |
Autor |
Wiadomość |
SadaM666666
|
Wysłany: 24-04-2007, 21:04 Bład msql przy wgrywaniu bazy
|
|
|
Witam , Zrobiłem kopie bazy prez phpmyadmin tak jak pisało na forum ( kopia była robiona z serwera forall ) ale teraz gdy prubóje wgrać ja na serwer webd wyskakuje mi zawsze ten błąd :
Kod: | SQL query:
--
-- Baza danych: `****`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Struktura tabeli dla `phpbb_ads`
--
DROP VIEW IF EXISTS `phpbb_ads` ;
MySQL said:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'VIEW IF EXISTS `phpbb_ads`' at line 1 |
Jak mam wgrac baze żeby wszystko było ok ? |
Ostatnio zmieniony przez SadaM666666 24-04-2007, 21:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
soser

|
Wysłany: 24-04-2007, 21:09
|
|
|
Skasuj z backupa Kod: | DROP VIEW IF EXISTS `phpbb_ads` ; | i będzie jeszcze prawdopodobnie ok. 70 razy takie coś i w każdym miejscu skasuj to. Dodatkowo przeczytaj zasady panujące na tym forum. |
|
|
|
 |
FreelancerMp3

|
Wysłany: 24-04-2007, 21:14
|
|
|
Radze robić kopie jako tabele a nie całość Napewno zadziała Przynajmniej mi zawsze działa |
_________________ Wiara potrafi czynić cuda. Trzeba tylko mocno wierzyć. |
|
|
|
 |
SadaM666666
|
Wysłany: 24-04-2007, 21:36
|
|
|
a moge wgrac cała baze bez tej jednej tabeli ?
PS: Bład pokazuje sie przy kazdej tabeli osobno :
Teraz kolejny :
Kod: | SQL query:
--
-- Baza danych: `***`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Struktura tabeli dla `phpbb_adv_person`
--
DROP VIEW IF EXISTS `phpbb_adv_person` ;
MySQL said:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'VIEW IF EXISTS `phpbb_adv_person`' at line 1 |
|
|
|
|
 |
chelloPL

|
Wysłany: 24-04-2007, 22:10
|
|
|
SadaM666666, tak jak już soser napisał - usuń z pliku WSZYSTKIE wiersze zaczynające się od:
Będzie ich około 75-78. I wszystkie te linie muszą zostać usunięte, aby wgrać poprawnie zrzut. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
 |
SadaM666666
|
Wysłany: 24-04-2007, 22:57
|
|
|
Dzieki wszystko smiga , potem były jakies problemy ale usunołem tabele "history" i teraz jest ok |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!