|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 22:11 |
[Problem] Could not open phore template config file |
Autor |
Wiadomość |
DaGaT
|
Wysłany: 04-12-2007, 21:25 [Problem] Could not open phore template config file
|
|
|
Witam. Wgrałem przed chwilka na serva wszystkie pliki, ale gdy wchodze wyskakuje mi:
Kod: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open phore template config file |
Co jest nie tak?
Chciałbym rowniez zwrocic uwage ze nie wgrywalem stylu Phore, tylko tak jak jest w orginale Php by Przemo 1.12.5 czyli SubSilver <nadpisalem juz caly katalog templates ale nic nie dało>.
Jak to naprawic ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 04-12-2007, 21:26
|
|
|
Wgrales bo: instalujesz forum, czy jak?
Zadne Phore w czasie instalacji nie jest wymagane, zapomnij.
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | |
|
|
|
|
DaGaT
|
Wysłany: 04-12-2007, 21:29
|
|
|
Wiem, ze nie jest wymagane, bo nie pierwszy raz wgrywam pliki. Dlatego nic nie zmienialem. Wgralem tak jak sciagnalem ze stronki, ale mimo tego pojawia sie to.
//adres forum zmienilem. |
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 04-12-2007, 21:49
|
|
|
DaGaT, wyświetla się błąd 404.
wgrałeś czystą paczkę z forum? plik config.php jest pusty? |
|
|
|
|
DaGaT
|
Wysłany: 05-12-2007, 14:39 blad
|
|
|
Tak, zostaly wgrane wszystkie pliki, z czysto pobranej paczki z www.przemo.org NIC NIE ZMIENIALEM !! |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 05-12-2007, 14:47
|
|
|
No to ciekawostka przyrodnicza nieomalze. baze miales czysta? pusta>? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DaGaT
|
Wysłany: 05-12-2007, 14:49
|
|
|
Tak mialem czystą. Serva robilem w tym samym dniu i nic na niej nie zmienialem, nic nie wgrywalem ani nic. Sciagnalem tylko forum, rozpakowalem no i tak jak bylo wgralem na nowy serv. Pierwszy raz mi sie pojawil taki blad a instalowalem juz forum wiele razy...
//Cos pogrzebałem no i juz wchodzi do instalacji
EDIT
///mozna zamknac temat. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!