|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem] tabelki portalu |
Autor |
Wiadomość |
xihavez
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 14-04-2007, 23:59
|
|
|
Deox ma spaprany portal. Trzebaby nad nim popracować. Ta przeróbka jest niedokończona. |
|
|
|
 |
xihavez
|
Wysłany: 15-04-2007, 00:08
|
|
|
czyli mam rozumieć, że ciężko bedzie z pomocą? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 15-04-2007, 00:12
|
|
|
Cięzko nie. Ale nie mam w tej chwili czaus tego poprawiać. Poczekaj troszke, poprawimy. |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 15-04-2007, 00:23
|
|
|
wyręczę Cię joli,
w każdym pliku znajdującym się w katalogu portal_modules znajdź tą część kodu
Kod: | <td class="catHead" align="{ALBUM_ALIGN}" height="25"><span class="genmed"><b>{L_LAST_PIC}</b></span></td> |
tylko zauważ że plik odpowiedzialny za moduł zdjęć na portalu ma w lini i każdy plik ma tą wartość inną
i
więc lepiej dla ostrożności w tej linii na początku zamień na
następnie z linii usuń
Kod: | <span class="genmed"> |
oraz
i tak w każdym pliku z katalogu który podałem wyżej |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
xihavez
|
Wysłany: 15-04-2007, 00:43
|
|
|
szpak, dzięki WIELKIE
pomogło
teraz wygląda jak powinno
proponuje umieścić tą modyfikacje, żeby uniknąć podobnych kłopotów
pozdrawiam i + oczywiście
[ Dodano: 15-04-2007, 00:57 ]
wszystkie tabelki po bokach już są w porządku, ale nie wiem który plik edytować, aby to samo było w tabeli nagłówka i tabeli newsów. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szpak

|
Wysłany: 15-04-2007, 01:11
|
|
|
w pliku portal_body.tpl znajdz
Kod: | <td class="catHead" height="25"><span class="genmed"><b>{fetchpost_row.TITLE}</b></span></td> |
i to samo co z modułami |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!