phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 20:37
[Problem] brak śladu po edycji posta przez użytkownika
Autor Wiadomość
raven66

Wysłany: 16-07-2004, 23:46   [Problem] brak śladu po edycji posta przez użytkownika

witam

nie mogę poradziś sobie z podobnym problemem, jaki został opisany tutaj:
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=1264
próbowałem znaleźć rozwiązanie nie rejestruj?c się i nie piszęc posta, ale po kilkugodzinnym zmienianiu ustawień we własnym forum i szukaniu odpowiedzi na tym forum niestety poddaje się, proszę o pomoc

problem polega na tym, że edycja posta prze? użytkownika nie pozostawia żadnego śladu, tzn. na dole posta NIE WIDNIEJE stopka "ostatnio zmieniony przez..."

kiedy? było to widoczne, natomiast przestało był w momencie przełączenia w Widoku Tematu "Ukryj edycją postów przez admina"
od tego momentu (chyba bo nie jestem pewien czy to to) nie widać ani edycji postów przeze mnie ani nie widać edycji postów przez zwykłego user'a

zmiana ustawień z powrotem na "Nie ukrywaj edycji postów przez admina" nie daje NIC

przepatrzyłem panel administracyjny i nie znalazłem żadnej innej opcji która by mogęa to włączyć/wyłączyć, więc nie mam żadnego pomysłu...

w plikach chyba nie było nic zmieniane (piszę chyba bo ja nie mam dostępu do serwera, jestem tylko że tak powiem co-adminem i jedyne zmiany wprowadzane przez mnie były z poziomu PA, ale raczej drugi admin też nic nie grzebać)

aha, forum jest w wersji 1.7

[dobra, to czekam na warningi :zal?kniony: ]

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 16-07-2004, 23:59   

Może to jest błąd forum... sprawdx to na testowym forum, włączając w panelu admina ukrywanie edycji postu, jeśli będzie to go poprawić w poprawce10

raven66

Wysłany: 17-07-2004, 00:11   

na testowym forum działa, jak jest włączone ukrywanie to nie pokazuje
po ponownym wyłączeniu ukrywania pokazuje z powrotem "ostatnio zmieniony przez..."
czyli jak rozumiem, jedynie update do 1.8 pomoże w moim przypadkużą :smutny:

Przemo

Wysłany: 17-07-2004, 00:38   

Raczej napewno

raven66

Wysłany: 17-07-2004, 00:41   

no to lipa :smutny:
ale THX anyway za wyjaśnienie!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi