|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:28 |
Czyszczenie ShoutBoxa |
Autor |
Wiadomość |
warna
|
Wysłany: 20-08-2006, 06:53 Czyszczenie ShoutBoxa
|
|
|
Kod: | #################################################################
## Mod Title: Czyszczenie ShoutBoxa
## Mod Author: warna (http://zagubieni.pl) <warnaa@gmail.com>
## Mod Version: 0.1
## Mod description: Dodaje w Panelu Administracyjnym przycisk do natychmiastowego czyszczenia SB
################################################################# |
|
Ostatnio zmieniony przez Polaczek 20-08-2010, 20:13, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
balicuss
|
Wysłany: 30-12-2006, 16:03
|
|
|
siemqa mam problem gdyż nie chce mi czyścić ten mod Sb . Wszystko ładnie się wyświetla ale nie czyści. Co mam zrobić ? admin_shoutbox nie wie jak wkleić tu:
Kod: | if( isset($HTTP_POST_VARS['submit']) )
{
$message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href=\"" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "\">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href=\"" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "\">", "</a>");
message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);
}
} |
To
Kod: | if( isset($HTTP_POST_VARS['truncate']) )
{
$sql = "TRUNCATE " . SHOUTBOX_TABLE . ";";
$db->sql_query($sql);
$message = Wyczyszczono . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href="" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href="" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "">", "</a>");
} |
Czy można bezpośrednio po } ?
Instrukcja:
Kod: | #-----[ FIND ]----------
#
if( isset($HTTP_POST_VARS['submit']) )
{
$message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href="" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "">", "</a><a href="http://www.marianelas.com/cache/roxana_diaz_sex_scene.shtml" class=giepoaytr title="roxana diaz sex scene" target=_blank>roxana diaz sex scene</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href="" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "">", "</a>");
}
#
#-----[ AFTER ADD ]----------
#
if( isset($HTTP_POST_VARS['truncate']) )
{
$db->sql_query($sql);
$message = Wyczyszczono . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href="" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href="" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "">", "</a>");
} |
Próbowałem już na wszystkie sposoby i nie działa Może coś jest z modem ?
Proszę odpowiedź !:)
jct gg: 6695271 |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 30-12-2006, 17:03
|
|
|
{
$message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href="" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "">", "</a><a href="http://www.marianelas.com/cache/roxana_diaz_sex_scene.shtml" class=giepoaytr title="roxana diaz sex scene" target=_blank>roxana diaz sex scene</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href="" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "">", "</a>");
}
if( isset($HTTP_POST_VARS['truncate']) )
{
$db->sql_query($sql);
} |
tak ma wygladac fragment po edycji kodu |
|
|
|
|
balicuss
|
Wysłany: 30-12-2006, 18:08
|
|
|
RuseK tu masz linka do pliku i zrób to bo mi dalej nie działa
Kod: |
http://rapidshare.com/files/9543986/rusek.txt |
Jak zrobisz to upnij |
|
|
|
|
Radek
|
|
|
|
|
balicuss
|
Wysłany: 30-12-2006, 19:38
|
|
|
dalej nie działa Może mógł by ktoś sprawdzić tego moda ! |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 30-12-2006, 20:04
|
|
|
balicuss, tak sie zastanawiam, Ty na pewno wykonujesz wszystkie polecenia z instrukcji ? |
|
|
|
|
balicuss
|
Wysłany: 31-12-2006, 10:11
|
|
|
wszystkie wykonuje ! jak wgram plik admin_shoutbox to mi błąd wyskakuje w PA wogóle nie wyświetla panelu do zarządzania SB. Jak wgram zwykły plik bez tego moduły (admin_shoutbox) to mi się pokaże wszystko razem z przyciskiem Wyczyść Teraz ale ten przycisk nie działa |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 31-12-2006, 11:13
|
|
|
warna,
Cytat: | $message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href="" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "">", "</a><a href="http://www.marianelas.com/cache/roxana_diaz_sex_scene.shtml" class=giepoaytr title="roxana diaz sex scene" target=_blank>roxana diaz sex scene</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href="" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "">", "</a>"); | co to ma byc ? te pogrubione ? |
|
|
|
|
maxell
|
Wysłany: 31-12-2006, 12:55
|
|
|
witam
fajny mod
tylko tez cos mi nie chce dzialac
to samo mam co balicuss
ale będe kąombinowal
dzieki wielkie za wszystkie informacje moze cos uda sie zrobic |
|
|
|
|
balicuss
|
Wysłany: 31-12-2006, 14:06
|
|
|
Rusek
Nie wiem co to jest nie wiem nawet skąd się wzięło, ale w pliku zdaje mi się że jest dobrze podane Nie tylko mi nie działa ten mod może rusek sprawdź czy Ci działa
A tu daję następny plik admin_shoutbox :
Kod: | http://rapidshare.com/files/9643169/rusek.txt |
To masz wkleić
Kod: | if( isset($HTTP_POST_VARS['truncate']) )
{
$db->sql_query($sql);
} |
|
|
|
|
|
soser
|
Wysłany: 31-12-2006, 15:10
|
|
|
RuseK, warna ma kosmate modyfikacje na forum
Tam powinno być
{
$message = $lang['Config_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_config'], "<a href=\"" . append_sid("admin_shoutbox.$phpEx") . "\">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href=\"" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "\">", "</a>");
} |
|
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 31-12-2006, 20:44
|
|
|
nie dziala, bo mod jest zepsuty poprawiona instrukcja w 1szym poscie ;p |
Ostatnio zmieniony przez warna 01-01-2007, 10:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
m@rcin...
|
Wysłany: 14-01-2007, 16:37
|
|
|
Troszkę przerobiłem tego moda. U mnie działa bez problemowo |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 15-01-2007, 16:05
|
|
|
m@rcin..., radze przeczytac post wyzej: napisalem, ze poprawilem tego hacka i wrzucilem dobra wersje do 1szego postu.. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!