|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:30 |
[Problem] BBCode_Manager - Tagi |
Autor |
Wiadomość |
Seiferek
|
Wysłany: 28-02-2007, 18:23 [Problem] BBCode_Manager - Tagi
|
|
|
Witam. Znalazłem parę postów z tym samym pytaniem ale żadnej sensowanej odpowiedzi. Zainstalowałem mod BBCode_manager i mam dość poważny problem. Nie działają mi znaczniki BBCode... np. jak wstawiam Kod: | [img]http://jakistamurl.pl/obrazek.jpg[/img] | to nie wyświetla mi obrazka tylko zdanie Kod: | [img]http://jakistamurl.pl/obrazek.jpg[/img] |
Nie mam pojęcia co z tym zrobić Jeśli nie umiecie mi pomóc lub poprostu niechcecie to powiedzcie chociaż czy mogę nadpisać wszystkie pliki w postaci niezmienionej od czasu ściagnięcia z przemo.org? Czy w tych plikach przy instalacji już coś się zmieniło ?
Cholera zapomniałem zrobić kopii plików =/
Adres Forum:
Cytat: | Dla ułatwienia podaję tu konto testowe:
Login: tester
Hasło: test |
www.BlackGym.ovh.org
Z góry dzięki za szybką pomoc.
Pozdrawiam.
Seifer |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Boss_Men
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:39
|
|
|
A sprawdzałeś uprawnienia do [img] w Panelu Admina ? I wszędzie Ci nie działają w postach też czy tylko to nie działają Ci w podpisach na przykład, bo może musisz zaznaczyć opcję, aby to działało w podpisach. |
|
|
|
|
Seiferek
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:53
|
|
|
Uprawnienia sprawdziłem i mam na "goście" domyślam się, że jak się ma zaznaczone "goście" tzn. ,że wszyscy moją takie uprawnienia (tak?). Wszędzie mi niedziałają w postach, podpisach, PW... I nie tylko [img]... wszystkie tagi BBCode
Cytat: | Temat w sumie jest do zamknięcia i wyrzucenia do kosza lub usunięcia bo dałem sobie spokój z tym modem. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!