phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 19:30
[Problem] BBCode_Manager - Tagi
Autor Wiadomość
Seiferek

Wysłany: 28-02-2007, 18:23   [Problem] BBCode_Manager - Tagi

Witam. Znalazłem parę postów z tym samym pytaniem ale żadnej sensowanej odpowiedzi. Zainstalowałem mod BBCode_manager i mam dość poważny problem. Nie działają mi znaczniki BBCode... np. jak wstawiam
Kod:
[img]http://jakistamurl.pl/obrazek.jpg[/img]
to nie wyświetla mi obrazka tylko zdanie
Kod:
[img]http://jakistamurl.pl/obrazek.jpg[/img]

Nie mam pojęcia co z tym zrobić :? Jeśli nie umiecie mi pomóc lub poprostu niechcecie to powiedzcie chociaż czy mogę nadpisać wszystkie pliki w postaci niezmienionej od czasu ściagnięcia z przemo.org? Czy w tych plikach przy instalacji już coś się zmieniło ?

Cholera zapomniałem zrobić kopii plików =/

Adres Forum:
Cytat:
Dla ułatwienia podaję tu konto testowe:
Login: tester
Hasło: test

www.BlackGym.ovh.org

Z góry dzięki za szybką pomoc.

Pozdrawiam.
Seifer

Gadatliwa Kasia 

Boss_Men

Wysłany: 28-02-2007, 19:39   

A sprawdzałeś uprawnienia do [img] w Panelu Admina ? I wszędzie Ci nie działają w postach też czy tylko to nie działają Ci w podpisach na przykład, bo może musisz zaznaczyć opcję, aby to działało w podpisach.

Seiferek

Wysłany: 28-02-2007, 19:53   

Uprawnienia sprawdziłem i mam na "goście" domyślam się, że jak się ma zaznaczone "goście" tzn. ,że wszyscy moją takie uprawnienia (tak?). Wszędzie mi niedziałają w postach, podpisach, PW... I nie tylko [img]... wszystkie tagi BBCode :evil:

Cytat:
Temat w sumie jest do zamknięcia i wyrzucenia do kosza lub usunięcia bo dałem sobie spokój z tym modem.

Odpowiedz do tematu