|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Dziwny problem z Level Mod |
Autor |
Wiadomość |
Veldrin

|
Wysłany: 06-07-2004, 21:59 Dziwny problem z Level Mod
|
|
|
Mam jaki? dziwny dylemat z tym?e modem. Przeglądaj?c różne fora( oczywięcie modyfied by przemo) natrafiłem się na dosy? fajny mod o nazwie Level Mod. Wszedłem na tą stroną, upwniłem się na liście, czy w tej modyfikacji jest użyty ten mod i postanowiłem zrobić go na moim forum.
I tutaj jest co? dziwnego.
Sciągnąłem moda, zmodyfikowałem, wszystko dobrze zero błądów, ale zamiast parametrów HP, MP, LEVEl, EXP na dole pod postem, to wyświetla mi się pod avatarem i liczbę postów link- http://members.lycos.co.u...hpbb2/index.php ????
A więc czemu na forum modified by przemo, gdzie jest ten sam mod parametry są gdzie idndziej??
My?l? że chodzi o to aby w plikach tpl od stylów wklepi? inne linijki tekstu, aby umieścić je niżej, więc bardzo proszę jakby mógł ktoś na forum napisać co mam gdzie dopisać, aby ten mod działał tak jak działa na np. tym forum. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kizio

|
Wysłany: 06-07-2004, 22:06
|
|
|
Tu rozmawiamy tylko o modyfikacji Przema! Na phpbb2.pl napewno znajdziesz odpowiedź. |
|
|
|
 |
Veldrin

|
Wysłany: 06-07-2004, 22:07
|
|
|
Ale to chodzi o jego modyfikacj?! Chc? się dowiedzieć jak zmodyfikować ten mod |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 06-07-2004, 22:18
|
|
|
niestety tu nie pomożemy jak masz inny forum cudzysłowem " nie z przemo" !
a poza tym twój level mod ,którego zrobiće? i jest dobrze, co za problem ?
chcesz tego zmienić to pobaw w viewtopic_body.tpl !
PS. przenie?cie do Hydeparku |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!