|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:30 |
[Problem] Z BBcode / Hide / Beer mod |
Autor |
Wiadomość |
Kamilox
|
Wysłany: 20-04-2007, 17:18 [Problem] Z BBcode / Hide / Beer mod
|
|
|
Mam problem wszystko zrobilem wedlug instrukcji i po wgraniu 2 plikow viewtopic.php i bbcode.php nie moge wejsc na zadne tematy pokazuje mi sie taki blad: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/world/public_html/includes/bbcode.php on line 583 Bardzo bym prosil o sprawdzenie poprawnosci plikow viewtopic.php i bbcode.php http://rapidshare.com/fil...plikii.rar.html . Pomozcie ! Gość Ps. Chodzi mi o modyfikacje ze zamiast pisac wiadomosci w hide zeby odkryc ukryta wiadomosc to poprostu postawic piwo i by sie odkrylo . Mecze sie z tym juz ponad 3 miesiace . Pss. Beer moda mam
Pomozcie !!! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
azitheG
|
Wysłany: 20-04-2007, 22:03
|
|
|
a wykonałeś zapytanie w bazie danych? |
|
|
|
|
Kamilox
|
Wysłany: 21-04-2007, 06:11
|
|
|
ta |
|
|
|
|
Grzesiek1
|
Wysłany: 21-04-2007, 11:59
|
|
|
Kamilox, Wgraj całego moda a nie tylko dwa pliki(jeśli składa się z większej iloścli plików) i dopiero w tedy patrz.
Pozatym jeśli jakiś plik był edytowany przez jednego moda nie możęsz go późńiej nadpisac, tylko musisz wyedytować dopisując funkcję do już istniejącego |
_________________ Dokonuje napraw, konwersji, przenosin baz danych for dyskusyjnych i systemów CMS, obejmuje to także zlecenia w php
Chcesz mój gg ? pisz na PW |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!