|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:39 |
Problem z podglądem, i wysy??niem postów. POWA?NY!! |
Autor |
Wiadomość |
lukasjakobs
|
Wysłany: 29-09-2004, 08:43 Problem z podglądem, i wysy??niem postów. POWA?NY!!
|
|
|
Witam.
Mam, a raczej miałem działające forum, do momentu jak się zepsuło i tak się psuje codziennie,a dok??dnie występuje taki błąd:
Parse error: parse error, unexpected '$', expecting T_VARIABLE in c:\usr\apache\httpd\html\forum\includes\functions_post.php on line 239
Jak podmienie forum to jest dobrze przez jaki? czas, a aza chwi? dalej tak robi. Czyli występuje taki błąd
O co w tym chodz, czy ktoś mógłby mi powiedzieć? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
KozzioU

|
Wysłany: 29-09-2004, 11:09 Re: Problem z podglądem, i wysy??niem postów. POWA?NY!!
|
|
|
To jest blad skladni php... jesli mialbym sie opierac na moim doswiadczeniu, to obstawialbym ze w linii 238 brakuje srednika na koncu... tzn. to bym sprawdzil w pierwszej kolejnosci... |
|
|
|
 |
Widmo

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!