Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 17:32 |
pytanie jak zmienić nazwe Administrator |
Autor |
Wiadomość |
lord bimber
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:32 pytanie jak zmienić nazwe Administrator
|
|
|
Mam pytanie chciałbym zmienic nazwe adminstrator oraz junio oraz mod na inna nazwe tylko nie wiem jak??
bo te nazwy albo grupy władzy są odpoczątku i nie wiem własnie czy to sie zmienia gdzis w plikach php czy w PA.
i druga sprawa jak dac grupe która będzie modowac nie które działy ale żeby jej nick sie nie zmieniał na zielony (czyli podstawowy kolor modów) jak cos nie zrozumiale moge wyjaścni na gadu
9795239 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ZuL
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:36
|
|
|
1. language/lang_polish/lang_main.php <-> Tam mozesz zmienic administrator na admin itp.
Mozesz tez usunac te "grupy" w PA-Style-Edytuj dane stylu-kolor moda\admina\junior admina usuwajac zawartosc tych komorek
2.Wystarczy ze stworzyszgrupę, dasz uprawnienia moderowania PA-Grupy-Zezwolenia i dodasz do nie czlonkow i nie bedzie im sie zmienial nack na zielony |
_________________ Muzyka łączy, nie dzieli |
|
|
|
 |
lord bimber
|
Wysłany: 28-01-2007, 23:59
|
|
|
ogromne pomółg masz umnie |
|
|
|
 |
ZuL
|
Wysłany: 29-01-2007, 00:02
|
|
|
nmzc Tutaj ludzie sa od tego zeby se nawzajem pomagac |
_________________ Muzyka łączy, nie dzieli |
|
|
|
 |
lord bimber
|
Wysłany: 29-01-2007, 08:36
|
|
|
ZuL napisał/a: |
Mozesz tez usunac te "grupy" w PA-Style-Edytuj dane stylu-kolor moda\admina\junior admina usuwajac zawartosc tych komorek
|
ok ale nie wiem dlaczego jak tam wchodze i ustawiam jakie maja byc kolory to mi jakos ustawiaja inne prametry forum czyli inne kolory
a co do tego drugiego jest ten problem że własnie tworze nowa grupe i nadaje jej prawo do modowania niektórych działów i sie zmienia kolor nicka |
|
|
|
 |
maniek.a

|
Wysłany: 29-01-2007, 09:38
|
|
|
lord bimber, Lepiej sie bawic w plikach stylu. Ja tez tak mialem, chyba to pobiera dane z subsilvera |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 29-01-2007, 10:41
|
|
|
lord bimber napisał/a: | ok ale nie wiem dlaczego jak tam wchodze i ustawiam jakie maja byc kolory to mi jakos ustawiaja inne prametry forum czyli inne kolory |
Najpierw zmien kolor grupy, np moderatorow, wlasnie przez edycje stylu. Potem dograj jeszcze raz plik nazwastylu.css na ftp. Reszta wroci do normy.
Grupę zakladasz, nadajesz jej kolor jaki chcesz, dodajesz do niej userow i potem grupie nadajesz prawa modowania czegos tam. Nie userom, tylko grupie. Ich kolor powinien byc taki, jaki sobie wybrales. Ale tylko wtedy, kiedy poprzez pa>edycja stylu usuniesz calkiem kolor moderatora. |
|
|
|
 |
gregus

|
Wysłany: 31-01-2007, 18:43
|
|
|
... sorki że wchodzę w parade ale jak zmienić nazwę junior admina? |
|