Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 18:43 |
[Problem] Stat4U w ShoutBoxie |
Autor |
Wiadomość |
szresi
|
Wysłany: 26-03-2008, 11:26 [Problem] Stat4U w ShoutBoxie
|
|
|
Mam pytanko czy button Stat4U umieszczony w tabeli Sb może wskazywać złe "pomiary" ? Sb jest widoczny dla wszystkich natomiast zauważyłam , że od kilkunastu dni statystyki zlecialy na szyję.. Nie pamiętam kiedy dokładnie został umieszczony Stat w SB , ale pytam tylko profilaktycznie czy to może mieć znaczenie dla prawidłowego wyświetlania statystyk wejść.. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sebb2PL
|
Wysłany: 26-03-2008, 11:51
|
|
|
Popraw dokładnie adres, w innym przypadku nikt nie udzieli Ci pomocy. |
Ostatnio zmieniony przez sebb2PL 28-03-2008, 12:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
szresi
|
Wysłany: 26-03-2008, 11:57
|
|
|
Pasuje? No to teraz jak umiesz wstawiać tabliczki to odpowiedz mi na pytanko |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
|
sebb2PL
|
Wysłany: 26-03-2008, 12:14
|
|
|
szresi77 napisał/a: | Mam pytanko czy button Stat4U umieszczony w tabeli Sb może wskazywać złe "pomiary" ? |
Zawsze coś może wskazywać źle
szresi77 napisał/a: | Sb jest widoczny dla wszystkich natomiast zauważyłam , że od kilkunastu dni statystyki zlecialy na szyję.. |
szresi77 napisał/a: | Nie pamiętam kiedy dokładnie został umieszczony Stat w SB , ale pytam tylko profilaktycznie czy to może mieć znaczenie dla prawidłowego wyświetlania statystyk wejść.. |
w 100% nie mogę udzielić pewnej odpowiedzi ... niestety nigdy nie używałem Stat4u i nie wiem na jakiej zasadzie zlicza wejścia. Jeśli zauważyłaś, że po przemieszczeniu (ikonki) stat4u ze stópki forum do SB znacznie spadła ilość odwiedzających to umieść ją w stópce forum bądź w tabeli reklam, która jest z boku forum =D w końcu tam by najlepiej pasowała a sprawność jej działania powinna być 100-u %-owa =) |
|
|
|
|
szresi
|
Wysłany: 26-03-2008, 12:28
|
|
|
No właśnie. Bo wydawało mi się że nie jest ważne gdzie jest stat , byle był widoczny na stronie głownej..
nagle od 13 marca by tak spadła odwiedzalność bez powodu? Watpię
|
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
|
sebb2PL
|
Wysłany: 26-03-2008, 12:35
|
|
|
Tak, proponuję umieścić Ci stat4u w stópce forum bądź w reklamach z boku i statystyki powinny zacząć wzrastać =) |
|
|
|
|
|