|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Podsumowanie |
Autor |
Wiadomość |
paniczow
|
Wysłany: 18-12-2006, 10:04 [Problem] Podsumowanie
|
|
|
1. Jezeli mam już zainstalowane forum to muszę je przenieść do katalogu forum ?
Czy wtedy indeksacja się nie zmieni ??
Co jesli mam mocno zmodyfikowane forum ? spider freandly itp ? Wszystko będzie grać ?
2. Instaluję zwykłą joomlę 1.0.11 w głównym katalogu forum.
3. Forum i joomla jest na jednej bazie danych.
4. Instaluję pomost dla forum.
5. I to wszystko. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
stone
|
Wysłany: 20-12-2006, 21:40
|
|
|
Ad1. Tak, forum musi być w podkatalogu forum, wymaga to jedynie zmian w ustawieniach konfiguacyjnych forum. (jeddna zmeinna jest w tabeli config!)
Pomost jest przeznaczony do czystego forum i nie testowałem go z modyfikacjami, ale moga być problemy
Ad2 - Ad5 tak |
|
|
|
|
paniczow
|
Wysłany: 21-12-2006, 09:39
|
|
|
sprawdziłem pomost dla mocno zmodyfikowanego forum i wygląda na to że wszystko działa prawidłowo, jestem zadowolony, dziękuję.
Czy jest jakiś poradnik "jak mogę zmienić styl w joomli na dowolny ?
Chciałem go przerobić na styl jaki mam na forum (zmodyfikowany unMods) |
|
|
|
|
traczu
|
Wysłany: 26-12-2006, 17:52
|
|
|
ja osobiście poszukałem stylu podobnego układem i pobawiłem się tylko grafiką i kolorkami w css poza tym na stronie joomli jest pełna dokumentacja |
|
|
|
|
stone
|
Wysłany: 28-12-2006, 20:14
|
|
|
joli napisał/a: | szczerze powiem, ze przy szaleństwach joomli wolałam zrobic styl do przema pasujacy do tego w w joomli niz odwrotnie. Było to o niebo łatwiejsze.... |
Zależy kto w czym siedzi:) Ja się lepiej czuję np w Joomli |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!