|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
[Pytana] Kilka pytań |
Autor |
Wiadomość |
DeathRate
|
Wysłany: 15-06-2004, 13:42 [Pytana] Kilka pytań
|
|
|
Mam kilka pytań pisałem już o nich (no nie wszystkich) ale nie otrzymałem odpowiedzi :cry:
1. Sortownie tematów.
Było o tym wiem bo sparwdzałem,
http://www.przemo.org/php...ight=sortowanie
niestety mi ta zmiania nic nie daje, może trzeba jeszcze co? ustawić w PA by tematy (przypomnie chodzi o sortowane według daty rozpoczącia tematu a nie ostatnij odopiedzi)
2. Statystyki
O tym pisałem ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi więc pisze jeszcze raz. Pytanie jest takie: Czy istnieje możliwość ustawienia na forum zaraz pod "Kod był na forum" tabeli z najaktywniejszymi userami na forum Wiem że sie da bo gdzień już widziałem niestety nie pamiętam gdzie. Chciałem tylko wiedzień jak Help
3. Ikona tematu
Czy jest taka możliwośc by ikone tamatów mogli dodawać tylko administratorzy ewentualnie moderatorzy
4. Usuwanie postów
Jak zrobić by po usunięciu topicu z forum wartości w profilu usera (chodzi o ilość postów) nie zmniejsza?y sie czy jest to możliwe
To by było chyba tyle, sprawdzałem ile sie dało czy dane teamty były poruszane więc nie powinno sie nic powtarza?.
Pozdrawiam i dziśi za pomoc |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vegetagt

|
Wysłany: 15-06-2004, 14:49
|
|
|
co do 4 to niewiem czy jest sens bo na forach występuje takie co? jak nabijanie sobie licznika postów.
ktoś napisze 100 postów i je skasuje i nadal będzie miał 100 postów jak dla mnie troche bez sensu |
|
|
|
 |
DeathRate
|
Wysłany: 17-06-2004, 14:59
|
|
|
vegetagt napisał/a: | co do 4 to niewiem czy jest sens bo na forach występuje takie co? jak nabijanie sobie licznika postów.
ktoś napisze 100 postów i je skasuje i nadal będzie miał 100 postów jak dla mnie troche bez sensu |
Nierozumiem Twojego problem u mnie na forum usuwać posty mogę jedynie admistratorzy i czasami moderatorzy więc możliwość nabijania postów przez zwykłych userów jest niemożliwa a pozostałych to sie nieobawiam.
Więc jak pomorze mi ktoś |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 17-06-2004, 16:15
|
|
|
no a u mnie userzy mogę swoje posty, a jak u Ciebie tylko modki i admini to ten problem raczej nie będzie występowa? |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
 |
DeathRate
|
Wysłany: 18-06-2004, 09:32
|
|
|
Tak, tylko dalejżadnej odpowiedzi na moje pytania ciekawe czy wkońcu mi ktoś pomorze
[ Dodano: 20-06-2004, 11:53 ]
Czy jakąś specjaln? kar? jest brak odpowiedzi na moje pytania czy wkońcu ktoś mi pomoże |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!