phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:37
[Pytana] Kilka pytań
Autor Wiadomość
DeathRate

Wysłany: 15-06-2004, 13:42   [Pytana] Kilka pytań

Mam kilka pytań pisałem już o nich (no nie wszystkich) ale nie otrzymałem odpowiedzi :cry:

1. Sortownie tematów.

Było o tym wiem bo sparwdzałem,
http://www.przemo.org/php...ight=sortowanie
niestety mi ta zmiania nic nie daje, może trzeba jeszcze co? ustawić w PA :?: by tematy (przypomnie chodzi o sortowane według daty rozpoczącia tematu a nie ostatnij odopiedzi)

2. Statystyki

O tym pisałem ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi więc pisze jeszcze raz. Pytanie jest takie: Czy istnieje możliwość ustawienia na forum zaraz pod "Kod był na forum" tabeli z najaktywniejszymi userami na forum :?: :?: Wiem że sie da bo gdzień już widziałem niestety nie pamiętam gdzie. Chciałem tylko wiedzień jak :?: Help :!:

3. Ikona tematu

Czy jest taka możliwośc by ikone tamatów mogli dodawać tylko administratorzy ewentualnie moderatorzy :?: :?:

4. Usuwanie postów

Jak zrobić by po usunięciu topicu z forum wartości w profilu usera (chodzi o ilość postów) nie zmniejsza?y sie :?: :?: :?: czy jest to możliwe :?: :?: :?:

To by było chyba tyle, sprawdzałem ile sie dało czy dane teamty były poruszane więc nie powinno sie nic powtarza?.

Pozdrawiam i dziśi za pomoc :) 8) :mrgreen:

Gadatliwa Kasia 

vegetagt

Wysłany: 15-06-2004, 14:49   

co do 4 to niewiem czy jest sens bo na forach występuje takie co? jak nabijanie sobie licznika postów.
ktoś napisze 100 postów i je skasuje i nadal będzie miał 100 postów :/ jak dla mnie troche bez sensu

DeathRate

Wysłany: 17-06-2004, 14:59   

vegetagt napisał/a:
co do 4 to niewiem czy jest sens bo na forach występuje takie co? jak nabijanie sobie licznika postów.
ktoś napisze 100 postów i je skasuje i nadal będzie miał 100 postów :/ jak dla mnie troche bez sensu

Nierozumiem Twojego problem u mnie na forum usuwać posty mogę jedynie admistratorzy i czasami moderatorzy więc możliwość nabijania postów przez zwykłych userów jest niemożliwa a pozostałych to sie nieobawiam.

Więc jak pomorze mi ktoś :?: :?: :?:

vegetagt

Wysłany: 17-06-2004, 16:15   

no a u mnie userzy mogę swoje posty, a jak u Ciebie tylko modki i admini to ten problem raczej nie będzie występowa? :)

DeathRate

Wysłany: 18-06-2004, 09:32   

Tak, tylko dalejżadnej odpowiedzi na moje pytania :? :( ciekawe czy wkońcu mi ktoś pomorze :!: :!: :!:

[ Dodano: 20-06-2004, 11:53 ]
Czy jakąś specjaln? kar? jest brak odpowiedzi na moje pytania :?: :?: :?: czy wkońcu ktoś mi pomoże :!: :!: :!:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi