|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Brak strony do wy?wietlania przy wej?ciu do kompon |
Autor |
Wiadomość |
sebp
|
Wysłany: 26-12-2006, 20:46 [Problem] Brak strony do wyświetlania przy wejściu do kompon
|
|
|
Posadziłem najnowszą joomle oraz wgrałem do katalogu swoje forum by przemo oraz skonfigurowałem pod nowe katalogi. Joomla i forum oddzielnie działają dobrze.
Przy próbie wejścia do komponentu Jomla-przemo wyskakuje mi brak strony do wyświetlenia.
Czy może być to spowodowane złym ustawieniem zmiennych:
Zmienna PHP magic_quotes_gpc ustawiona jest ’OFF’ zamiast ’ON’
Zmienna PHP register_globals ustawiona jest ’ON’ zamiast ’OFF’ ??
Na co jeszcze zwrócić uwagę?
Strona: http://la-fete-sauvage.ws...larstwo/portal/ |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
stone
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
|
|
|
|
sebp
|
Wysłany: 29-12-2006, 09:31
|
|
|
Zdaje się, że źle sprecyzowałem swój problem. Pozycja w menu jako URL działa, dziękuję.
Problem jest w panelu administracyjnym gdzie wybierając z menu Komponenty --> Joomla-Przemo --> Config
pod url: http://la-fete-sauvage.ws...j-p&task=config wyświetla się pusta strona z błędem 404. Wygląda jakby jakiegoś pliku brakowało ale nie wiem gdzie szukać. Taką samą sytuację miałem przy joomli PE (bez forum) jak i zwykłej. Działało gdy instalowałem gotowca PE z forum lecz mam już rozbudowane swoje forum i chciałbym aby z nim działało a nie z przykładowym pustym. |
|
|
|
stone
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
|
Wysłany: 01-01-2007, 21:36
|
|
|
hmm, a muszisz mieć znak ~ w linku? |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!