|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:57 |
[BETA] IgnoreTopics dla zwykłego phpbb2 |
Autor |
Wiadomość |
vixen03
|
Wysłany: 12-10-2007, 20:58 [BETA] IgnoreTopics dla zwykłego phpbb2
|
|
|
Pozwoliłem sobie wyodrębnić z wersji by przemo opcję ignorowania tematów i przystosować ją do zwykłego phpbb2.
Poległem niestety na filtrowaniu ignorowanych tematów z 'zobacz posty od ostatniej wizyty' / 'zobacz posty nieprzeczytane' stąd jeszcze wersja beta. Wszelkie wskazówki mile widziane.
Mam też pytanie, czy pliki w postaci takiej jak obecnie w załączniku nie naruszają w jakiś sposób licencji?
ignore_topics_phpbb2.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 357 raz(y) 6,83 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 12-10-2007, 21:01
|
|
|
a nie już przypadkiem takiego moda do phpbb2?
poza tym, powinieneś go przedstawić raczej na forum phpbb2, a nie tu. |
|
|
|
 |
vixen03
|
Wysłany: 12-10-2007, 21:08
|
|
|
pecador napisał/a: | a nie już przypadkiem takiego moda do phpbb2? |
AFAIK nie
pecador napisał/a: | poza tym, powinieneś go przedstawić raczej na forum phpbb2, a nie tu. |
swoją drogą. jednak pytanie o licencję i prośbę o pomoc w kwestii 'postów od ostatniej wizyty' uważam za uzasadnione w tym miejscu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!