|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: shqvarny 04-11-2006, 15:00 |
[opinie] pl-hosting.net |
Autor |
Wiadomość |
arturant
|
Wysłany: 03-11-2006, 23:25 [opinie] pl-hosting.net
|
|
|
Nowa firma hostingowa. Dają bardzo fajny hosting za pisanie postów na ich forum. Za friko nawet do 2GB. Mają też płatne konta, można sobie z adminem ustalić ich wielkość, transfer i koszt. Płatny hosting jest tani. Ja mam tam hosting płatny i jestem bardzo zadowolony. Więcej szczegółów:
www.pl-hosting.net
Stronka w trakcie tworzenia, wejdzcie sobie na ich forum |
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 04-11-2006, 14:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
cineck

|
Wysłany: 04-11-2006, 14:55
|
|
|
prawie wszystko po angielsku, jakoś o polaka i klienta nie dbaja no mnie do siebie nie przekonaja |
|
|
|
 |
shqvarny

|
Wysłany: 04-11-2006, 15:00
|
|
|
Kod: | Soon PL-Hosting.net
FOr Now Visit Our Forums
Niedlugo PL-Hosting.net
Tymczasowo Wejdz Na Nasze Forum |
o czym tu w ogóle mówić? skoro soon, to teraz closed. jak to nie będzie krzak (jeśli już teraz nie spełnia warunków), to masz u mnie piwo, a co tam - sześciopak
pl-hosting.gif
|
 |
Plik ściągnięto 2865 raz(y) 3,44 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!