|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] cjc.pl |
Autor |
Wiadomość |
muchakk
|
Wysłany: 27-08-2006, 15:30 [opinie] cjc.pl
|
|
|
Witam serdecznie co sądzicie o ofercie cjc.pl jak dla mnie jest bardzo atrakcyjna, macie tam konto?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. |
Ostatnio zmieniony przez warna 27-08-2006, 17:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sraken1
|
Wysłany: 30-08-2006, 04:58
|
|
|
ok bo jeszcze ktos niezrozumie przeslania i bedzie niemilo
niepolecam ogolnie, niemozna sie doprosic od admina najprostszej zmiany konfiguracji pod phpbb by przemo |
|
|
|
 |
Matti123

|
Wysłany: 17-09-2006, 13:58
|
|
|
słucham ?
sraken1 no co ty mówisz ?
ja mam swoje forum właśnie w tym hostingu i wszystko działa wporządku bez żadnych błędów. Serdecznie polecam ten serwis hostingowy !! |
|
|
|
 |
sraken1
|
Wysłany: 24-09-2006, 03:41
|
|
|
to porownaj nasze fora .... 15.000 userow do 10 userow? |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 24-09-2006, 11:04
|
|
|
Domena ma te pol roku (created: 2006.02.04), sam hosting nie ma wlasnych dnsow tylko stoi na dnsach tmbnet.pl. Jak mozna swiadczyc usluge oparta na konkurencyjnej firmie ...
Bo jak padnie dns tmbnet to oni padna Zreszta chyba maja wykupiony ktorys z serwerow z wczesniej podanej firmy ...
Ogolnie to ja bym sie w takie "nowe hostingi" nie pakowal |
|
|
|
 |
yetix
|
Wysłany: 04-10-2006, 15:48
|
|
|
Co do dnsów... wp ma dns na dns.task.gda.pl, one na dns.astercity.net. Dodamy do domeny także nasze DNSy, jeżeli dla Ciebie to lepiej wygląda, utrzymujemy nasza domene na ich serwerach bo czemu nie, jak mamy je za darmo? Nasi klienci także mogą trzymać domeny na naszych serwerach lub tmbnet
Co do domeny, owszem jest niedługo ponieważ wcześniej działaliśmy pod marką e-serwer.org która nadal istnieje
Nie kontaktował się z nami nikt w sprawie zmian na forum phpbb więc proszę nie kłamać ludzi.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!