|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:44 |
[1.12.*] Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Autor |
Wiadomość |
NPS
|
Wysłany: 02-09-2006, 11:07 [1.12.*] Oznacz wszystkie fora jako przeczytane
|
|
|
Wiem, że topic już wiele razy był, ale stosowałem się do poperzednich rad, a to dalej nie działa. Ani mi, ani userom na moim forum. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gozda
|
Wysłany: 02-09-2006, 12:06
|
|
|
A co ty chcesz zrobić? |
|
|
|
|
NPS
|
Wysłany: 02-09-2006, 17:25
|
|
|
Jak to co?! To chyba oczywiste. Chcę coś zrobić, żeby ta funkcja działała. Chcę ją jakoś naprawić. Ale nie umiem i dlatego proszę tutaj o pomoc. Jeszcze czegoś nie rozumiesz?! |
|
|
|
|
geman
|
Wysłany: 02-09-2006, 18:57
|
|
|
NPS, problem w tym, że na większości forów to działa, więc może nie byłbyś tak oszczędny w słowach i opisał stwierdzony przez siebie błąd. |
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
|
|
|
|
NPS
|
Wysłany: 02-09-2006, 19:15
|
|
|
Ech, a więc tak -> gdy klikam w link z napisem: "Oznacz wszystkie fora [albo posty ] jako przeczytane"... nic się nie dzieje. Wraca mi na stronę główną, a posty są dalej oznaczone jako niepreczytane. Próbowałem czyścić cookies, synchronizować fora, naprawiać tabelę read_history, ale nic nie pomaga.
I nieważne, na ilu forach to działa, grunt, że u mnie nie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!