|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Hm] Jak zatrzymac użytkownikow na forum |
Autor |
Wiadomość |
Designed
|
Wysłany: 22-05-2004, 15:58 [Hm] Jak zatrzymac użytkownikow na forum
|
|
|
No wlasnie jakie macie sposoby zeby uzytkownicy siedzieli na forum bardzo dlugo ?
Ja sądze ze jesli by w naglowku zrobuc linka gry, powiecmy na forum wbudowac gre w jawie powiecmy bilarda.... to może by ich zatrzybalo dluzej na forum, ale niedysponuje takim skryptem..
Jakie macie sposoby i co myslicie o Bilardzie na forum, [p.s. niekrytykowac pomyslu, jesli sie niezgadzasz niezagladaj wiecej do tego tematu :przestraszony: ] |
_________________ Moje forum ma juz ponad 60 userow |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
|
Wysłany: 22-05-2004, 16:53
|
|
|
To nie tutaj. Przenoszł do HydeParku. |
_________________ ### |
|
|
|
|
Fanatyk
|
Wysłany: 22-05-2004, 17:18
|
|
|
Chyba nie jest istotne jak długo tam siedz? tylko ilu jest aktywnych ? :niepewny: |
|
|
|
|
Komar
|
Wysłany: 22-05-2004, 17:33
|
|
|
Wiesz....goscie może siedziec 4 godziny a nic nienapisać :hyhy: |
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 22-05-2004, 23:26
|
|
|
Cytat: | p.s. niekrytykowac pomyslu, jesli sie niezgadzasz niezagladaj wiecej do tego tematu |
a ty lepiej wybieraj forum zanim trzeba będzie je przenosić - a tak na marginesie to po kiego wała ci bezczynne siedzenie userów na forum? :zdziwko: ktoś ci za to płaci? :hyhy: |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
ML
|
Wysłany: 23-05-2004, 09:16
|
|
|
Co bezczyne? Jak bezczynne? Granie w bilarda to bezczynno??? Ten sam błąd w rozumowaniu popełnia moja pani
A na poważnie, macie rację, lepszy 1 user, który ma cos do powiedzenia niż 5 za przeproszeniem kiepów. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!