phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: lui754
30-04-2009, 16:26
Logowanie przy użyciu adresu e-mail
Autor Wiadomość
salam

Wysłany: 29-12-2006, 14:06   Logowanie przy użyciu adresu e-mail

Prowadzę kilka fór które sa obiektem częstych ataków. Na dniach kolejny idiota "hacker" probowal sie wbic na konta userow, uzywajac ich loginu i zgadując hasla - blokuje im konta przez to na pewien czas. Zeby to nie bylo najgorsze, to kiedys takiemu imbecylowi moze sie udać odgadnąć slabe haslo i narobi wiecej szkod :x . Stad moje pytanie:
Czy jest możliwość aby zamiast loginu przy logowaniu userzy wpisywali swoje konto e-mail na ktore odbyla sie rejestracja? Jest to o tyle bezpieczniejsze ze raczej e-maila takie osobniki tak latwo nie znajda, jak nicka.

Gadatliwa Kasia 

zuraw2006

Wysłany: 29-12-2006, 14:09   

salam, słabo szukałeś ;) mod jest tutaj ;) Jednak można wpisać i to i to jeśli chcesz to w wolnej chwili mogę to przerobić ;)

salam

Wysłany: 29-12-2006, 17:06   

Dziękuje bradzo, zaraz zapoznam sie z materiałem :)

ps trochę tu bałaganu na forum już :( cieżko szukać upragnionych informacji

[ Dodano: 12-01-2007, 18:42 ]
Coś się niedobrego dzieje z forum http://gozda.livenet.pl/forum/ co nie umożliwia czytanie forum w pełni.
Przy deinstalacji pewnego moda podmienilam niechcący plik z kawalkiem kodu potrzebnego do dzialania w/w modyfikacji, niestety nie mam nigdzie zapisanej instruckji do niej. Czy ktos może dysponuje nią, albo zna inny adres stronki z opisem ?

Odpowiedz do tematu