phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 19:25
[OffTopic] Napisz posta jako...
Autor Wiadomość
Eldanar

Wysłany: 25-04-2006, 22:05   [OffTopic] Napisz posta jako...

Szukam moda pozwalającego adminowi napisanie posta jako inny użytkownik forum. Na moim forum prowadzone są nieustannie takie mini sesje RPG. Teraz chcąc napisać posta jako jakiś NPC (non-player character) muszę się wologować i zalogować na konto tego NPC. Oczywiście mógłbym to robić pisząc po prostu:
Kod:
Zośka:
tekst

Ale nie wyświetlałby się avatar dajmy na to Zośki. Mam nadzieję, że zrozumiale to napisałem :D

Gadatliwa Kasia 

Paszczak000

Wysłany: 25-04-2006, 22:17   

No to odpal dwie przeglądarki i już ;] w jednej admin a drugiej user i ALT+TAB :D

vegetagt

Wysłany: 25-04-2006, 22:21   

Paszczak000, pod winem to 2różne trzeba by ;)

MaciekP

Wysłany: 25-04-2006, 22:24   

w phpMyAdminie można zmienić id użytkownika w kolumnie 'poster' w tabeli posts

Eldanar

Wysłany: 25-04-2006, 22:25   

Ale jak tych NPC ma być powiedzmy 4-5 :P

btw. już tak mam, że swoje na FF jeden NPC na operze i jeden na IE... ale to nie jest sposób :/

[ Dodano: 25-04-2006, 22:26 ]
MaciekP: można no i czemu nie, ale czy pisząc powiedzmy 10 postów tym NPC i co raz zmieniać mu ID to byłaby przesada...

Sh'eenaz

Wysłany: 08-08-2006, 17:57   

Ooo!
To w końcu nie ma no to moda czy jest? Bo ostatnio gdzieś tu taki widziałam, ale potem już gdzieś zniknął ten temat, zresztą jak wprowadziłam określone zmiany, to mi forum nie działało, musiałam wgrać pliki bez zmiany. To by była bardzo przydatna funkcja, przy wszelkiego rodzaju pojedynkach literackich.

SnoopDogg2

Wysłany: 08-08-2006, 18:16   

Wydaje mi sie ze taki mod pojawił sie na forum ostatnio, bo gdzies czytałem. Gozda go zamiescił ale nie moge go oblukac ;/

Gozda

Wysłany: 08-08-2006, 18:21   

Jest taka modyfikacja. http://www.phpbb2.pl/download.php?d=40 Przystosuj ją do phpBB by Przemo - Bardzo łatwo. Moj temat został usuniety poniewaz modyfikacja jest niebezpieczna ;] . Robisz to na własne ryzyko.

Sh'eenaz

Wysłany: 09-08-2006, 11:39   

W jakim sensie niebezpieczna? Chodzi o sam fakt, że admin może zmienić autora postu?
Przostosować do Przemo? Cóż, ja wolę nie próbować, bo znów coś zepsuję, a moja wiedza o php w ogóle ogranicza się do kilku podstawowych rzeczy, niestety. Poza tym ten plik ma rozszerzenie .rar, nie powinno być .php albo .tpl?

I dzięki za odpowiedź :]

Gadatliwa Kasia 

Gozda

Wysłany: 09-08-2006, 11:43   

Jest w rar, bo są tam gotowe pliki do wsadzenia na serwer oraz plik txt z instalcją.

Odpowiedz do tematu