|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Zmiany w.css POMOCY!! |
Autor |
Wiadomość |
moaha
|
Wysłany: 23-06-2006, 12:00 [Problem] Zmiany w.css POMOCY!!
|
|
|
Witam!
Robie sobie własnego style'a bo mi żaden nie odpowiada i mam taki problem ze gdy edytuje w pliku .css jakies obramowanie lub kolor i zapisuje to po odswieżeniu na stronie nić sie nie zmienia. Mozna sie rozchorowac normalnie.
Wie ktos jak to edytować?? Mam domyslny styl SubSilver. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
Wysłany: 23-06-2006, 12:04
|
|
|
Odśwież kilkakrotnie lub Ctrl+F5 |
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 27-06-2006, 00:51
|
|
|
to raczej problem przeglądarki, każda przeglądarka która instalowana jest poprzez zaawansowane ustawienia często wybieramy różne opcje o których nie mamy pojęcia, potem powstaje problem odświerzania. Jeśli bawimy się w edycje css lub w ogóle w robie stron polecam przeglądarki IE, Opera i Firefox zainstalowane według standardowego procesu instalacji. Wtedy i będziemy mieli odświeżanie w porządku i będziemy wiedzieli że większości działa strona czy też forum w porzadku.
moaha, na czas edyscji stylu użyj IE w standardowej konfoguracji, to nie ma nic wspólnego z phpBB czy tez z innym cms |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!