|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:40 |
[Problem] Nie widzę działów. |
Autor |
Wiadomość |
shafts
|
Wysłany: 27-06-2006, 19:37 [Problem] Nie widzę działów.
|
|
|
Jestem adminem mojego forum dzisiaj sie zalogowalem i nie wyswietlają się działy froum [ nie widze je]
ale mój testowy użytkownik na ktorego sie zalogowalem ma te dzialy oraz uzytkownicy dlaczego ja Admin nie widze tych dzialow jak to naprawić ;/??
adres ; www.carcode.info |
Ostatnio zmieniony przez shafts 28-06-2006, 07:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi
|
Wysłany: 27-06-2006, 21:40
|
|
|
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | |
|
|
shafts
|
Wysłany: 28-06-2006, 07:44
|
|
|
Dlugi napisał/a: | Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum.Uzupełnij pole adres forum w profilu, nie używaj aliasów. Jeśli tego nie zrobisz wątek zostanie zamknięty, a Ty dostaniesz WARNa! |
Dodałem.
btw. przeciez mialem wpisane w profilu -.- |
|
|
|
|
Gracek
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!