|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
Nie moge odczytac tematu |
Autor |
Wiadomość |
Mistrz
|
Wysłany: 29-04-2004, 16:40 Nie moge odczytac tematu
|
|
|
Gdy wchodze do jakiegos topicu pokazuje mi sie taki blad
Cytat: |
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Nieznana kolumna 'p.reporter_id' w field list
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.reporter_id, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 13 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 597
File : c:\usr\krasnal\www\forum\viewtopic.php
|
Przeinstalowalem forum od nowa i jest to samo. W check_files.php tez sprawdzialem i nie bledow co to może byc?? mam 8 poprawke. Dodam ze teraz jestm na krasnalu bo tworze nowy styl |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 29-04-2004, 17:04
|
|
|
Musiales cos zrobic zle podczas aktualizacji bo nie ma pola reporter_id, dodaj to: Kod: | ALTER TABLE phpbb_posts ADD reporter_id MEDIUMINT(8) DEFAULT '0' NOT NULL, ADD INDEX (reporter_id); |
|
|
|
|
|
Mistrz
|
Wysłany: 29-04-2004, 17:44
|
|
|
Zrobilem to a dalej nie moge wejsc do topicu |
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 29-04-2004, 22:26
|
|
|
to masz problem
ps
jak będziesz tak współpracować to się niczego nie dowiesz... trzeba cię za język ciągnąć? sam z siebie to nic nie napiszesz? eh... zg?o? się do Fanatyka on ma szklan? kul? |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
Mistrz
|
Wysłany: 30-04-2004, 10:55
|
|
|
Mopek a co mam jeszcze powiedziec zrobilem to co napisal Przemo i dalej jest to samo. Jak chcesz wiedziec to sie zapytaj |
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 30-04-2004, 11:24
|
|
|
nie napisałeś, że jest to samo tylko napisałeś, że dalej nie możesz wejść do topicu co nie zawsze oznacza to samo - przeczytaj FAQ!
im bardziej będziesz oszczędny w słowa tym mniej pomocy możesz się spodziewa? Cytat: | Mopek a co mam jeszcze powiedziec |
opisać wszystko od samego początku do samego końca - kroczek po kroczku bo gdzień musisz robić błąd ale nikt tego z gwiazd nie wyczyta...
Cytat: | Jak chcesz wiedziec to sie zapytaj |
hehehe, ale mnie ubawiće? masz specyficzne poczucie humoru
zwa?ywszy na twoje podejście wcale mnie to już nie interesuje (zw?aszcza, że już było o tym na forum). Pojmij - to jest w twoim a nie w moim interesie |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!