|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[problem] SQL - |
Autor |
Wiadomość |
max8600
|
Wysłany: 29-04-2004, 19:39 [problem] SQL -
|
|
|
Mój problem polega na tym że moje forum zmienia?o serwer została sporządzona kopia zapasowa SQL. Na nowo zainstalowanym forum (ta sama wersja - 1.8 ).
Gdy przystapiłem do odtwarzania bazy danych podaćem ?cie?ke do pliku za skompresowanego wyświetla sie :
Cytat: | Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' |
gdy podaje ?cie?ke do pliku rozpakowanego otrzymuje po odtworzeniu komunikat o sukcesie:
Cytat: | Baza Danych została odtworzona.
Twoje forum powinno już wrócić do stanu sprzed wykonania kopii. |
jednak po wejściu na forum nie widać żadnej różnicy - brak poprzedniej konfigóracji forum...dosłownie żadnej zmiany
Mo?liwe przyczyny tego problemu
dla pierwszego forum - prefiks dla tabel w bazie danych był
a za drugim :
sądze że to jest ten "szczegóż" który wa?y o wszystkim
próbowałem zatem zmienić nazwe plikuw którym była zapisana baza danych z Cytat: | phpbb_db_backup[1] | na Cytat: | matrix_db_backup[1] | ale i to nie przynios?o efektów.
Poprzednie forum zostało mi skasowane i plik o którym pisałem wyżej jest jego pozostałości?...proszę o pomoc w przeniesieniu bazy danych na nowe forum
PS
jeśli czegoś ważnego nie napisałem potrzebnego do rozwiązania problemu prosze powiedzieć to postaram sie udzieli? info które by pozwoli?y rozwiąza? moj problem
Z góry dziekuje
[ Dodano: 30-04-2004, 14:32 ]
sorry że nabijam tak post pod postem ale tak sie zastanawiam czy ktoś zna odp na powyższe pytanie bo jak nieda sie tego zrobić (nieumie) to niech strace i zaczne forum znów od zera...ale musze szybko podj?c decyzje... wiec jesli znacie odp to prosze napiszcie... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!