phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: chelloPL
27-08-2007, 20:34
[Problem] Widoczny nieistniejący temat
Autor Wiadomość
konraf

Wysłany: 24-04-2004, 09:43   [Problem] Widoczny nieistniejący temat

Witam

Problem jest dosc ciezki do wyjasnienia...ale postaram sie w miare jasno go opisac. Otóz mam np. dzial na forum: Informacje. W nim kategoria Wazne Informacje.

Informacje
-Wazne Informacje (Ostatni Post: 3)
post 1
post 2

W Waznych informacjach mam 2 posty, za?ózmy ze o tytułach 1 i 2. W widoku strony głównej natomiast, jako Ostatni post w tej kategorii pokazuje mi sie post, ktory de facto nie istnieje, a ktory utworzyłem sobie wczesniej ale zaraz wykasowałem. Czyli w Wazne informacje mam tematy 1 i 2 a w widoku strony głownej forum pokazuje mi, ze istnieje jeszcze post 3 (jako Ostatni Post). Gdy klikam na niego (link do Ostatni Post) to rzecz jasna wchodzi mi do tego posta :( mimo, ze w Waznych Informacjach tego posta nie ma.

Mam poprawke 7, check_files OK. Obecnie udało mi sie to rozwiazac poprzez edycje jednego z postów (1 i 2) i ponowne jego zapisanie. Wczesniej robiłem Synchronizacje for ale to nic nie dało. Ten nieistniejący post nadal pokazywal sie jako ostatni.

Pozdrawiam

Gadatliwa Kasia 

_FrEzZ__

Wysłany: 24-04-2004, 09:47   

Hmm Jesli to jest na tym forku co podaćes w profilu i w tym dziale co mowisz to ja tam widze 2 tematy tylko Regulamin forum Aztec.pl i Avatary .. tak wiec u Mnie jest wszystko oka

Przemo

Wysłany: 24-04-2004, 11:41   

synchronizacja for

konraf

Wysłany: 24-04-2004, 12:04   

_FrEzZ__ napisał/a:
Hmm Jesli to jest na tym forku co podaćes w profilu i w tym dziale co mowisz to ja tam widze 2 tematy tylko Regulamin forum Aztec.pl i Avatary .. tak wiec u Mnie jest wszystko oka

Jest ok bo jak napisałem edytowałem jeden z tych dwóch postów..i widac forum przyje?o, ze to jest ostatni post. Nic to...dzieki...bede obserwowa? sprawe.

Ryrzy

Wysłany: 24-04-2004, 12:07   

konraf, w takich przypadkach dawaj Synchronizacje for !!! Tak jak Przemo napisal !!

konraf

Wysłany: 24-04-2004, 12:22   

Ok, dzieki za radł, zastosuje sie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi