Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[Problem] Widoczny nieistniejący temat |
Autor |
Wiadomość |
konraf
|
Wysłany: 24-04-2004, 09:43 [Problem] Widoczny nieistniejący temat
|
|
|
Witam
Problem jest dosc ciezki do wyjasnienia...ale postaram sie w miare jasno go opisac. Otóz mam np. dzial na forum: Informacje. W nim kategoria Wazne Informacje.
Informacje
-Wazne Informacje (Ostatni Post: 3)
post 1
post 2
W Waznych informacjach mam 2 posty, za?ózmy ze o tytułach 1 i 2. W widoku strony głównej natomiast, jako Ostatni post w tej kategorii pokazuje mi sie post, ktory de facto nie istnieje, a ktory utworzyłem sobie wczesniej ale zaraz wykasowałem. Czyli w Wazne informacje mam tematy 1 i 2 a w widoku strony głownej forum pokazuje mi, ze istnieje jeszcze post 3 (jako Ostatni Post). Gdy klikam na niego (link do Ostatni Post) to rzecz jasna wchodzi mi do tego posta mimo, ze w Waznych Informacjach tego posta nie ma.
Mam poprawke 7, check_files OK. Obecnie udało mi sie to rozwiazac poprzez edycje jednego z postów (1 i 2) i ponowne jego zapisanie. Wczesniej robiłem Synchronizacje for ale to nic nie dało. Ten nieistniejący post nadal pokazywal sie jako ostatni.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 24-04-2004, 09:47
|
|
|
Hmm Jesli to jest na tym forku co podaćes w profilu i w tym dziale co mowisz to ja tam widze 2 tematy tylko Regulamin forum Aztec.pl i Avatary .. tak wiec u Mnie jest wszystko oka |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 24-04-2004, 11:41
|
|
|
synchronizacja for |
|
|
|
|
konraf
|
Wysłany: 24-04-2004, 12:04
|
|
|
_FrEzZ__ napisał/a: | Hmm Jesli to jest na tym forku co podaćes w profilu i w tym dziale co mowisz to ja tam widze 2 tematy tylko Regulamin forum Aztec.pl i Avatary .. tak wiec u Mnie jest wszystko oka |
Jest ok bo jak napisałem edytowałem jeden z tych dwóch postów..i widac forum przyje?o, ze to jest ostatni post. Nic to...dzieki...bede obserwowa? sprawe. |
|
|
|
|
Ryrzy
|
Wysłany: 24-04-2004, 12:07
|
|
|
konraf, w takich przypadkach dawaj Synchronizacje for !!! Tak jak Przemo napisal !! |
_________________ Pozdro Ryrzy
Zapraszam na:
| www.nemo.serwer.us | http://forum.bestgsm.pl l | |
|
|
|
|
konraf
|
Wysłany: 24-04-2004, 12:22
|
|