|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[Problem] Nazwa Domeny jest inna ni? Domena Cookie () |
Autor |
Wiadomość |
Cuban
|
Wysłany: 22-04-2004, 17:36 [Problem] Nazwa Domeny jest inna niż Domena Cookie ()
|
|
|
Gdy wchodzę do Panelu Administratora u góry pisze na czerwono:
UWAGA ! Nazwa Domeny (members.lycos.co.uk) jest inna niż Domena Cookie () może to powodowa? złe działanie forum.
I użyłem skryptu na usuwanie reklam lycosa i teraz zaczłąa mi dziwnie miga? ta reklama... czy może mi ktoś pomóc?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 22-04-2004, 18:26
|
|
|
A po co? Ten czerwony napis pomogl najbardziej, nie umesz czytac? |
|
|
|
|
Cuban
|
Wysłany: 23-04-2004, 11:14
|
|
|
Ale... czy to jakoś zaszkodzi mojemu forum?? czy mogę ?y? bez zmartwie??? xDD |
_________________ [Najlepsze tutki do Photoshopa! || execbn.tk || When World Ends...] |
|
|
|
|
drott
|
Wysłany: 23-04-2004, 11:22
|
|
|
Cuban - roznie z tym jest. Ja przez dlugi czas nie mailem wpisanej domeny cookie i nie bylo problemu. Ale, ze wkurzal mnie ten napis czerwony, to wpisalem domene i tez wszystko dziala prawidlowo |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 23-04-2004, 12:00
|
|
|
Lepiej wpisac, co to szkodziś Kiedys sie okaze ze cos nie chce dzialac i sa jakies problemy.
Przeciez jesli by to nie bylo konieczne to nie dorabialbym reguly ktora to sprawdza bo by mi sie nei chcialo. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!