phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 19:30
Rozbudowane topics anywhere
Autor Wiadomość
novak666

Wysłany: 15-05-2006, 19:58   Rozbudowane topics anywhere

Witam,

Czy istnieje bardziej rozbudowana wersja topics anywhere lub jakiś inny mod który oprócz tematów na mojej stronie pokazywał by treść 1 wiadomości w temacie ? Chcę zrobić system newsów oparty na phpbb i szukam takiego moda/skrypu.

Proszę o odpowiedż i z góry dziękuję.

Gadatliwa Kasia 

ciaastek

Wysłany: 15-05-2006, 20:25   

A portal w phpbb by Przemo? :roll:

novak666

Wysłany: 15-05-2006, 20:59   

Nie używam portalu phpbb by przemo tylko z własnej stronki i tego raczej niezmienie od przema korzystam jedynie z forum i galerii a newsy chcę mieć właśnie na swojej stronie i dlatego pytam czy istnieje taka możliwość ;)

ciaastek

Wysłany: 15-05-2006, 21:03   

novak666 napisał/a:
Chcę zrobić system newsów oparty na phpbb

Czyli zasada dodawania newsów taka sama?

novak666

Wysłany: 15-05-2006, 21:25   

Przepraszam - źle zrozumiałem :o a czy mogłbym prosić o bardziej szczegółową pomoc - w jaki sposób to zrobić, tzn jakie skrypy mam wrzucić na stronkę.

ciaastek

Wysłany: 15-05-2006, 21:30   

novak666 napisał/a:
Przepraszam - źle zrozumiałem

Co źle zrozumiałeś? :shock:

novak666

Wysłany: 15-05-2006, 21:45   

Źle zrozumiałem przesłanie kiedy napsiałeś "A portal phbb by przemo" - zrozumiałem, zasugerowałeś mi żebym używał tego prtalu zamiast swojej strony, no ale dobra jestem dzisiaj zmęczony trochę a tobie chodziło zebym wykorzystał skrypty jakie są w tym portalu do newsow na swoją stronkę, tylko że zabardzo nieiwem jakie to mają być skrypty i dlatego proszę o pomoc, i bez nerwów, nieznam się za bardzo ;)

dash4

Wysłany: 22-05-2006, 16:57   

apropo rozbudowania topics_anywhere , to czy da sie zintegrowac dzial Download na forum, z niezalezna strona....tak jak tematy.
Chodzi mi o download - jezeli jest taki mod, to prosilbym o link, bo przeszukalem dzialy (download i modyfikacje) i nic nie wyczaiłem. Jezeli niema takiego moda, to co trzeba zmienic, gdzie zeby cos takiego(integracja download ze strona) "wypaliło"

Z gory dziekuje za pomoc.

ciaastek

Wysłany: 22-05-2006, 17:32   

Chodzi ci o coś jak 'download_anywhere'
Gdzie będą linki do poszczególnych plików w downloadzie?

dash4

Wysłany: 22-05-2006, 20:15   

dokładnie tak .... niewiem czy to jest odpowiedni temat, ale podpielem sie pod ten, bo mniej wiecej sa to pokrewne sprawy ...

colir

Wysłany: 24-05-2006, 09:21   

wracając do tematu zrobilem kiedys cos takiego. Zmodyfikowałem plik portalu tak, aby były wyświetlane tylko newsy. A co do reszty to nie da sie zrobic przez include, ani przez javascript. Niestety tylko iframe

Gadatliwa Kasia 

dash4

Wysłany: 25-05-2006, 12:33   

widze temat troche umilkł, ale moze jednak ktos ma taka modyfikację( i miał by checi zeby ja udostepnic :D ) pokazująca dział Download, a nie tematy.....

Tak jak napisał ciaastek download_anywhere

Z gory thnx za pomoc :D

Odpowiedz do tematu