|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[Problem] Nie da si? za?o?y? nowego tematu |
Autor |
Wiadomość |
Magnus
|
Wysłany: 19-04-2004, 22:33 [Problem] Nie da się założyć nowego tematu
|
|
|
Witam.
Mam pewien problem z forum. Pojawił się on po zmienie serwera. Przerzuciłem pliki na nowy serwer, a bazą wgrywałem po kawałku.
Od tego czasu pojawił się problem, który wygląda tak:
Niektórzy użytkownicy mają problem z założeniem nowego tematu. Forum zacina się przy otwieraniu pliku posting.php, a temat nie zostaje za?o?ony.
Jeden z uzytkowników powiadomi? mnie, że
Cytat: | słuchajcie weszłem w statystyki no i popatrzyłem na ostatnio zakładane tematy i tam były mi one wyświetlane te które nie mogęem założyć kliknąłem na nie i one mi działały i zaczłąy był wyświetlane w działach Sami sprawdęcie |
Okaza?o się to prawdę.
Zupełnie nie wiem co jest grane. Mam na tym serwerze inne fora i zupełnie nie ma takiego problemu.
Nie dzieje się to u wszystkich. Admini nie mają problemów z założeniem nowego tematu.
Od momentu zmiany serwera przestał działał również shoutbox. Poprostu jest szare tło i nie wyświetlają się wysyłane wiadomości.
Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem co mam z tym zrobić...
Adres forum to http://efutbol.darkmagnus.com
Dziękuję |
Ostatnio zmieniony przez Magnus 19-04-2004, 22:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 19-04-2004, 22:36
|
|
|
Version 1.8: improvement: 5
install.php - File missing!
shoutbox_view.php - File missing!
Some files have wrong size, if you edit some file, maybe contain error, if yo do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Regulaminowo wypada nastepny WARNING...
[ Dodano: 20 Kwi 2004 12:37 am ]
+ poprawke 6 zainstaluj |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Magnus
|
Wysłany: 19-04-2004, 22:40
|
|
|
Dzięki za pomoc, ale chyba nie do końca rozumiem...
O co chodzi z tym rozmiarem plików?
No i jeśli plik jest uszkodzony to czemu admini mogę zakłada? nowe tematy a userzy nie? |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 19-04-2004, 22:42
|
|
|
Poczytaj wiecej.
Czytaj FAQ
Czytaj REGULAMIN.
Wgraj poprawke 6. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 20-04-2004, 00:51
|
|
|
Ale akurat te pliki nie maja zadnego zwiazku z tematami... Sprobuj zrobic synchronizacje for. |
|
|
|
|
Magnus
|
Wysłany: 20-04-2004, 17:31
|
|
|
Dzieki. Wykonalem wszyskie powyzsze czynnosci i niestety nadal jest to samo.
Kiedy probuje zalozyc nowy temat, to otwiera sie tylko pusta, biala strona, a temat pojawia sie w statystykach tylko.
Stworzylem uzytkownika o niku
"test3"
i haslo "test"
gdyby ktos chcial zobaczyc samemu jak to wyglada...
Kiedy wejdzie sie do tego tematu przez statystyki to zoaczyna byc wyswietlany w liscie tematow...
O co tu może chodzic??
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!