|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:35 |
[1.12.*] Nie można przechodzić do kolejnych stron |
Autor |
Wiadomość |
kamry
|
Wysłany: 10-05-2006, 19:35 [1.12.*] Nie można przechodzić do kolejnych stron
|
|
|
Mam pewien problem. Zauważyłem to nie tylko na moim forum, ale i na innych również. Otóż w tematach, gdzie jest więcej niż 1 strona nie można przechodzić na kolejne strony. Najlepiej zilustruje to zrzut z mojego forum, ale i również z tego forum. Oto co widzę:
moje forum:
forum na przemo.org:
Po prawej stronie powinny znajdować się "strzałki" do przewijania na kolejne strony w danym forum (lub temacie). Niestety ich nie widzę. I nie tylko ja. Zauważyłem to na wszystkich forach, na których jest przemo w wersji 1.12.5.
Będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kubia
|
Wysłany: 10-05-2006, 19:46
|
|
|
jakiej używasz przeglądarki?
słyszałem że na safari nie da się do kolejnych stron przechodzić |
|
|
|
|
kuziox
|
Wysłany: 10-05-2006, 20:25
|
|
|
Cytat: | jakiej używasz przeglądarki? |
przecież ma ikonkę FF w dolnym rogu swojego posta |
_________________ Pisząc na GG/e-mail pamiętaj, że pomagam tylko odpłatnie. |
|
|
|
|
kubia
|
Wysłany: 10-05-2006, 20:36
|
|
|
fakt.
to dziwne |
|
|
|
|
kamry
|
Wysłany: 10-05-2006, 20:50
|
|
|
Używam FF, ale to samo miałem na IE oraz na Operze.
edit: nie wiem od czego to zależy, ale już się naprawiło SAMO
edit2: a teraz znów SAMO się "zepsuło" i ponownie nie mogę przełącząć się na kolejne strony. Wiecie co może być nie tak? I to nie tylko z moim forum? I nie tylko na moim komputerze
pzdr
[ Dodano: 11-05-2006, 18:04 ]
Przepraszam za kolejny post, ale potrzebuję odpowiedzi na jedno pytanie. Otóż jestem w akademiku i wczoraj ktoś z obsługi sieci (lub jakiś hakerek) bawił się obsługą ciasteczek w sieci. Wczoraj w naszej sieci w akademiku nikt nie mógł zalogować się z tego powodu na żadne konto pocztowe, allegro, itp. Moje pytanie brzmi, czy te strzałki do przewijania stron w tematach (które Wy widzicie, a ja i nikt w mojej sieci nie) korzystają z czegoś w stylu ciasteczek Czy można to w jakiś sposób zablokować poprzez złe skonfigurowanie sieci
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!