|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:35 |
[Problem] Przy wczytaniu forum... |
Autor |
Wiadomość |
MaaD
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:17 [Problem] Przy wczytaniu forum...
|
|
|
Przy wczytaniu mojego forum przez przeglądarkę internetową czasami wyskakuje mi:
Cytat: | Could not obtain user/online information
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine
SELECT u.username, u.user_id, u.user_allow_viewonline, u.user_level, u.user_jr, u.user_session_time, u.user_session_start, s.session_logged_in, s.session_ip, s.session_start, s.session_page FROM (phpbb_users u, phpbb_sessions s) WHERE u.user_id = s.session_user_id AND s.session_time >= 1147262950 ORDER BY u.user_level = 1 DESC, u.user_jr DESC, u.user_level = 2 DESC, u.user_level = 0 DESC, u.username, s.session_start ASC
Line : 475
File : functions_add.php |
Co mam zrobić ?? |
_________________ Ej Gość ! Byłeś już na Daq Site ?? Strona i Forum o pływaniu i wiele innych... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kopecky
|
|
|
|
|
MaaD
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:47
|
|
|
Dzięki za odpowiedź |
_________________ Ej Gość ! Byłeś już na Daq Site ?? Strona i Forum o pływaniu i wiele innych... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!