phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: warna
03-05-2006, 08:23
Grupy
Autor Wiadomość
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 15-03-2009, 13:22   

Goldbluszcz, jest taka modyfikacja Group ModeratorZ, poszukaj w dziale gotowe modyfikacje
_________________
lui754
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
marcin123

Posty: 73
Wysłany: 21-04-2009, 15:07   

A jak chce dodać grupe która nie ma żadnych postów to jak to zrobić?
wpisuje 0 zaznaczam ptaszka i nic. Dodają się wszyscy co mają powyżej 0

jak zrobić żeby do grupy np "zeropostowców" dodawał się każdy nowo zarejestrowany user?
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 21-04-2009, 15:38   

wpisz -1 zamiast 0
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
marcin123

Posty: 73
Wysłany: 22-04-2009, 15:13   

wpisuje -1 i samo mi zmienia na 0
 
     
Danielo

Pomógł: 1 raz
Posty: 32
Wysłany: 05-09-2009, 11:10   

Mam pytanie a jak pogrubic widok nazwy grupy
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 05-09-2009, 11:14   

w rubryce
Styl: wklejasz
Kod:
font-weight: bold;
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
jot`.

Posty: 3
Wysłany: 28-12-2009, 20:30   

A ja mam taki problem, że nie mogę usunąć grup, a dokładniej nie mogę znaleźć pola, żeby je usunąć.

Pomocy.
 
     
QQxQ

Posty: 61
Wysłany: 04-01-2010, 10:26   

A umnie wczoraj ktos sie zarejestrowal i dostal 2x junior admina w czym tkwi problem?
Wgranych mam kilka modow.
Dobrze ze zadnej moderacji Jadmin niema bo by na mieszal :|
Co jest nie tak?
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 04-01-2010, 18:19   

QQxQ napisał/a:
dostal 2x junior admina w czym tkwi problem?
co to znaczy ze dostał 2x junior admina? Moze jakos dokladniej?
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Mysia

Posty: 4
Wysłany: 06-01-2010, 22:06   

Witam!!
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=21450
Przejrzałam to dokładnie, proszę napisać dlaczego jak wejdę w edytuj dane stylu to nie pojawia mi się nic oprócz pustej strony na której z lewej strony jest napisane Eksport stylów

Chciała bym usunąć, te grupy które są już jak zakłada się forum,
Byłby ktoś tak uprzejmy i napisał jak mam to zrobić??
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 06-01-2010, 22:10   

Ponieważ na forumowisko.net nie ma dostępu do innych paneli.
Zobacz też ten temat http://forum.forumowisko....h-grup-vt57.htm
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 16-02-2010, 15:32   

Witam
Jak wyśrodkować rangę?, bo teraz ten obrazek jest do lewej strony, a chciałbym aby był na środku.

Z góry dziękuję
Pozdrawiam
 
     
kevin_


Pomógł: 768 razy
Posty: 2680
Wysłany: 16-02-2010, 15:44   

123XmaX, viewtopic_body.tpl

znajdź: {postrow.POSTER_RANK} i wycentruj np. za pomocą <center>
http://www.kurshtml.boo.pl/html/center,html.html
_________________
Prezes :mrgreen:
 
     
weles

Posty: 10
Wysłany: 16-04-2010, 22:01   

pogubiłem się albo nie załapałem opisu wszystkich funkcji. moje forum faktycznie jeszcze nie działa, bo chcę najpierw wszystko ustawić.
z tego co rozumiem to administrator tworzy grupy (początkowo nie planuję moderatorów) i wprowadza ich ustawienia. czy można zrobić tak, żeby zarejestrowany użytkownik mógł sam utworzyć grupę, nadać jej ustawienia i być jej moderatorem? bez udziału administratora
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 17-04-2010, 01:57   

weles, nie można (chyba, że dasz mu Junior Admina).
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



• Zamów reklamę