phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: warna
03-05-2006, 08:23
Grupy
Autor Wiadomość
misiek007

Posty: 7
Wysłany: 19-08-2007, 15:15   

Ale nie ma nic o podstawowych rangach a mi sa akurat potrzebne bo nie wiem jak zrobić zeby cała podstawowa grupa np modzi moderowali dział moge tylko wyznaczyc poszczególnych usherów
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Knypolek


Pomógł: 2 razy
Posty: 46
Wysłany: 19-08-2007, 17:50   

Jeśli nie masz stworzonej grupy, to ta grup nie może moderować działu. czy o to ci chodziło mówiąc o "podstawowych rangach"??
_________________
===================================
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 19-08-2007, 18:49   

Załóz grupe moderatorzy, usun kolor moderatora w PA, wedlug instrukcji edycji stylu, potem wrzuc tych ludzi do tej grupie i jej daj zezwolenia moderatora dla dzialow.
Tu jest wszystko opisane, tylko trzeba przeczytac.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
misiek007

Posty: 7
Wysłany: 19-08-2007, 19:25   

joli ale nie mogę usunąć podstawowych rang
jak wiesz to powiedz jak
bo nawet nie ma zeby np wybierz grupe itp...
a na jednym forum widziałem ze moderator (podst. grupa)moderowała forum.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 19-08-2007, 19:32   

No bo nigdzie tego nie ma przeciez...
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w
F.A.Q.

http://www.przemo.org/php...ic.php?p=155358

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w
F.A.Q. dla stylów

http://www.przemo.org/php...p=271013#271013

Mysle ze starczy
jest tez mozliwosc wpisania w szukajke i znalezienia
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
misiek007

Posty: 7
Wysłany: 19-08-2007, 19:36   

oooo dzieki bardzo, jestes genialna
ajajajaaj szkoda bo mi wyskakuje poprostu nic jak wchodzę pisze duzymi literami edycja danych stylów...i pusto na str co mam robić ?
 
     
JrQ-


Pomógł: 147 razy
Posty: 1387
Wysłany: 28-09-2007, 22:31   

misiek007 napisał/a:
co mam robić ?

Napisac po polsku.
misiek007 napisał/a:
szkoda bo mi wyskakuje poprostu nic jak wchodzę pisze duzymi literami edycja danych stylów..

...
 
     
SamuraiJack

Posty: 2
Wysłany: 06-11-2007, 01:35   

Grumens napisał/a:
Zmienilem na subsilver i mam to samo :( Styl sie zmienil ale pola dalej sa niewidoczne, podobnie mam na innym forum, tam jest inny styl i tez nie widac pol.

[ Dodano: 18-11-2006, 23:40 ]
Juz sobie poradzilem, nie ustawilem na prywatne :-)
Dziękuję! Czytałem/szukałem od godziny i nie mogłem zgłębić zagadki tych nie aktywnych pól. Nie chciałem pytać bo zaraz by mnie tu pewnie zlinczowali, choć nie znalazłem (do teraz) tak jasnej odpowiedzi jak twoja. Jednym konkretnym zdaniem sprawiłeś jasnośc w temacie. Dziękuję! Pomogłeś mi!
_________________
Katana
 
     
skitles

Posty: 13
Wysłany: 03-12-2007, 13:18   

A ja mam pytanie :
Jak zrobić żeby goście (niezarejestrowani) nie mogli oglądać grup (nie mieli wstępu do tej części forum)
Jak to zrobić ?
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 03-12-2007, 13:48   

właczyc restrykcje dla gosci. W PA.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
zmichal

Posty: 26
Wysłany: 12-12-2007, 11:16   

A czy można zrobić, aby wszyscy userzy danej grupy mieli pod nickiem nazwę rangi lub grupy?
Niestey pod nickiem wyświetla sie tylko ranga, ale pod warunkiem, że zaznaczymy RANGA PERSONALNA, a wtedy nie możemy danej rangi przypisać do grupy :(
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 12-12-2007, 14:56   

jakies herezje opowiadasz.
Ranga nie personalna, a dla grupy powinna byc ustawiona.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
zomb25

Pomógł: 5 razy
Posty: 85
Wysłany: 29-01-2008, 17:08   

jak zablokowac pod dzial tylko dla danej gangi lub grupy?
bo tam wyrzej nie jest zabardzo opisane :(
 
     
sinusq

Posty: 12
Wysłany: 29-01-2008, 18:54   

wydaje mi się, że było, najpierw w zezwoleniach forum ustawiasz na prywatne, a potem ustawiasz w zezwoleniach grup, że grupa nie ma dostępu do tego działu.

Tylko tu się pojawia moje pytanie..czy jak użytkownik jest w kilku gr z czego jedna ma zezwolenie do określonego działu a druga nie -to będzie miał dostęp czy nie??
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to działa?? :roll:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Goldbluszcz

Posty: 1
Wysłany: 15-03-2009, 12:47   

Jak mam takie pytanie czy da się do danej grupy dodać dwóch moderatorów? Tak aby oboje mogli dodawać i usuwać osoby z tej grupy? Czy może być tylko jeden moderator?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



• Zamów reklamę