phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: joli
08-10-2007, 18:09
Reklama
Autor Wiadomość
evo4
zbanowany


Pomógł: 3 razy
Posty: 97
Wysłany: 18-08-2006, 16:18   

mam problem, otóż dodałem skrypt z google reklama, i:
na dole nie moge go usunąć nie da się kliknąć na link bo go nie widać tylko puste pole, mogę go przesuwać tylko do góry i w dół, aha zaczynał się od <script> jak go usunąć
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
warna



Pomógł: 475 razy
Posty: 2335
Wysłany: 18-08-2006, 17:06   

elsauria, napisałem ci post wyżej od twojego co masz zrobić :roll: Wpisujesz kod linku w htmlu i wybierasz opcje "z boku" co zresztą masz napisane w pierwszym poście...

evo4, czytaj
Cytat:
Kłopoty z kasowaniem linków
w pierwszym poście.
 
     
evo4
zbanowany


Pomógł: 3 razy
Posty: 97
Wysłany: 18-08-2006, 17:46   

dzieki warna no patrzałem na tę tabele wczesniej przed tym jak to przeczytałem ale nie znalazłem a tu taki jeden przycisk ;) spoko + oczywiście hehe

edit:
dodam jeszcze: jeżeli usuniecie tym sosobem co podal warna zrobicie co trzeba, a reklamy bezdie pokazywac zoptymalizujeice tabele i bedzie ok
 
     
Mariushinho

Posty: 11
Wysłany: 18-08-2006, 18:04   

może mi ktoś pomóc ?

dodawałem topliste i zaznaczyłem w złą zakładke... wkleiłem topliste i zapisałem Ja idiota za późno się zorientowałem że to nie ten panel administracyjny...pomyślałem sobie a usune i bedzie git otóż to jest ten problem poprostu nie da się usunąć bo jest puste pole zobacz:

http://img87.imageshack.u.../reklamaaz2.jpg

żeby to było na dole ok nawet bym tutaj tego nie pisał, aaale ! reklama jest z boku

Prosze o pomoc..
_________________
PO-d-PIS
 
     
Gozda


Pomógł: 206 razy
Posty: 1198
Wysłany: 18-08-2006, 18:07   

No to Warna wszystko napisał. Nie wiem wczym problem. :roll:
 
     
Mariushinho

Posty: 11
Wysłany: 18-08-2006, 18:35   

aha
dzięki, niedoczytałem
_________________
PO-d-PIS
 
     
kamuii

Pomógł: 2 razy
Posty: 60
Wysłany: 27-08-2006, 02:32   

A w jaki sposób to potem wyśrodkowac ? bo mam stałą szerokość forum ustawioną na 580 i nie mogę jej zwiększyć bo musiała bym przrabiać banner nałówek itp - za dużo roboty. A z koleji jak dam te linkii na więcej niz 150 px to to głupio wygląda. Głupio też wygląda jeśeli nie dam tego na więcej niż 150 PX bo w tedy wszystko idzie do lewego boku a po prawej za linkami jest dziura :D
_________________
;)
 
     
Ewenement

Posty: 40
Wysłany: 22-09-2006, 16:29   

Ja wiem że ssie daje tylko po prawej stronie i już ale jak to daje nic mi sie nie wyswietla tylko puste pole...
A reklamy google chcialem tam dać może mi ktoś pomóc ?
 
     
mateuszwilu

Posty: 2
Wysłany: 23-09-2006, 18:26   

u mnie działa i jest oki kilka podpunktów sie przydało dzięki :)
_________________
Najlepsze forum w sieci

Gość ZOBACZ SAM
 
     
Krukosz


Posty: 66
Wysłany: 29-09-2006, 19:54   

u mnie nie działa ,nic sie nie wyświetla po prawej stronie,kjak juz to na samym dole strony :?:
_________________
<php>
 
     
garbacz

Pomógł: 1 raz
Posty: 120
Wysłany: 01-11-2006, 20:39   

Witam, co muszę wpisać aby reklama po prawej miała zawsze taką samą długość jak forum.

Tak jak jest to zrtobione tutaj ??

Ja ma tak, ale to coś nie do końca wychodzi...

Nagłówek:
Kod:

<td><img src="images/spacer.gif" border="0" height="1" width="2" alt=""></td>
        <td valign="top" width="150" nowrap="nowrap" height="100%" class="bodyline">
            <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" style="height: 100%;">
                <tr>
                    <td valign="top" width="100%" height="100%"><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td align="center" class="topnav" width="100%" style="font-weight:bold; font-size: 11px;">Polecane serwisy</td>
</tr>
</table>
<img src="templates/subSilver/images/spacer.gif" width="1" height="8" alt=""><br />

<table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td align="center">


STOPKA:
Kod:

</td></tr></table></td>
                </tr>
            </table>
        </td>
            </tr>
</table>


I jeszcze jedno, jak moge zmniejszyć odległość pomiędzy reklamą a forum, bo jest spora.

Sami zobaczcie: http://www.cynk.org/index.htm
 
     
adibar

Pomógł: 1 raz
Posty: 92
Wysłany: 16-11-2006, 11:37   

A nie lepiej tak
Kod:
NAGŁÓWEK
<table class="topbkg" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="1"><tr><td align="center"><span class="gensmall">
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
    <tr>
        <td align="center" class="topnav" width="100%"><b>Reklama</b></td>
    </tr>
</table><br>

STOPKA
<br><br><table class="topbkg" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tr><td align="center">
Koniec
</td></tr></table>
</td></tr></table>
_________________
Człowiek głupi się rodzi i głupi umiera.
A uczy się przez całe życie.
 
     
CMP


Pomógł: 27 razy
Posty: 241
Wysłany: 16-11-2006, 16:11   

Nie chce mi usunąć tego calego panelu bocznego :evil: :( :(
_________________
-> http://chucktv.pl/ Polskie centrum fanów serialu Chuck
-> http://forum.chucktv.pl/
-> Jeśli chcesz mieć unikalny styl na swoim forum, napisz na PW, GG lub email.
-> Wykonuje instalacje, aktualizacje, wgrywanie modów i przeróbki stylów.
 
     
adibar

Pomógł: 1 raz
Posty: 92
Wysłany: 16-11-2006, 16:31   

PA -> Reklama -> Szerokość kolumny
Wpisz 0, albo pozostaw puste miejsce. Poza tym pozostaw niewypełnione wszystkie inne pola i sprawdź w phpmyadminie czy nie masz reklam, których nagłowki się nie wyświetlają.
_________________
Człowiek głupi się rodzi i głupi umiera.
A uczy się przez całe życie.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
CMP


Pomógł: 27 razy
Posty: 241
Wysłany: 16-11-2006, 20:28   

adibar napisał/a:
PA -> Reklama -> Szerokość kolumny
Wpisz 0, albo pozostaw puste miejsce. Poza tym pozostaw niewypełnione wszystkie inne pola i sprawdź w phpmyadminie czy nie masz reklam, których nagłowki się nie wyświetlają.


zrobilem to wszystko, a w phpmyadminie to juz dawno usunalem, ale wciaz kolumna nie chce sie wylaczyc :evil: :evil:

i wyczyscilem cache :!:
_________________
-> http://chucktv.pl/ Polskie centrum fanów serialu Chuck
-> http://forum.chucktv.pl/
-> Jeśli chcesz mieć unikalny styl na swoim forum, napisz na PW, GG lub email.
-> Wykonuje instalacje, aktualizacje, wgrywanie modów i przeróbki stylów.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

mediaclick.pl

serwis laptopów

phpbb

lepszymarketing.pl

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart

Agencja vd.pl

majaimaks.pl

mass dot

knult.pl

gry planszowe

• Zamów reklamę