phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[problem] iCGstation i nowa Opera
Autor Wiadomość
pio32

Wysłany: 24-12-2004, 01:30   [problem] iCGstation i nowa Opera

Mianowicie na stronie ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/800b1/en/std jest dost?na wersja beta nowej wersji Opery tj. 8.
I wszystko piłknie się zainstalowaćo, ale niestety na stylu iCGstation na tej nowej Operze opisy działów na forum się rozje?dzaj?, tzn. idź w lew? stroną i ich nie widać :/
Ale nie wiem czy to narazie takie ważne, gdyż jest to wersja beta, i jeśli zły dział to prosze przenie?cie.

Gadatliwa Kasia 

WebHelp

Wysłany: 28-12-2004, 20:30   

Kod:
Ale nie wiem czy to narazie takie ważne, gdyż jest to wersja beta, i jeśli zły dział to prosze przenie?cie.

Jak powiedziałe? jest to wersja beta więc to może był głównym problemem.

KozzioU

Wysłany: 29-12-2004, 00:46   

Jako tworca przerobki tego stylu chcialbym poprosic o jakis screen z tym zjawiskiem... może cos sie da poradzic...

pio32

Wysłany: 01-01-2005, 05:22   

Oto ten?e screen.

screen.jpg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 58,98 KB

patrick

Wysłany: 01-01-2005, 11:29   

pio32, wedlug mnie nie jest to wina stylu , lecz wersji beta opery, poczekaj na stabilna lub zmien przegladarke :wink:

pio32

Wysłany: 01-01-2005, 12:35   

patrick, przeczytaj ostatnie zdanie w moim pierwszym poście :) tak mi się też wydaje, ale zawsze lepiej napisać, że co? się dzieje.

nrx

Wysłany: 27-05-2005, 15:38   

hmmm ja mam już stabilną opere i mam to samo...w sumie zawsze na operze to miałem pasowało by to naprawić ponieważ Opera jest o ile się nie myle 2 przeglądarką na liście najczęściej używanych przeglądarek ;-) POZDRAWIAM!

MuzioreQ

Wysłany: 28-05-2005, 12:21   

Ja mam to samo, mam stabilna finalną wersje Opery 8.0 i tez mam takie problemy.

patrick

Wysłany: 28-05-2005, 12:26   

Opera dziala na podobnym silniku co ie i jest ogolnie skonczona. Uzywajcie przegladarek rekomendowanych. Widzieliscie zeby jakis linux z soba instalowal opere ? ni i prawdo podobnie nie zainstaluje .. Wszyscy znajacy sie na fachu czyli np. slackware linux instaluje z miejsca przeglarake mozilla ;)
Opera nigdy niebedzie dobra tak samo ie, wybijcie sobie z glowy ten shit :evil:

They

Wysłany: 28-05-2005, 14:35   

hmm zaraz sprawdze w Operze 8 ,ale mojego stylu nic tego nie rozwala :roll:

TheLestat

Wysłany: 06-06-2005, 16:37   

Witam....

Mam pytanie:
Czy ten problem zniknie? Czy ktoś dopasuje icg do Opery.... a moze Opere dopracują na tyle zeby czytala poprawnie kod :?

Wiem ze pytania dosyć dziwne, ale podobno kto pyta nie błądzi :wink:
Jak ktoś może się konkretnie wypowiedzieć w tym temacie to bardzo bym prosił....

zielony

Wysłany: 07-06-2005, 08:28   

jeśli waszym sposobem jest powiedzenie, że "opera jest do dupy" otóż powiem Wam, że nie jest. I dlatego, że nie jest do dupy jej używam. Niewiem kto Ci patrick naopowiadał bajek o tym silniku opery, że niby jest podobny do ie, ale pomyliłeś się i to bardzo. Jeśli chcecie powiedzieć (zaryzykuję) połowie uzytkowników, że mogą korzystać z forum i super stylu iCGstation, ale wtedy niech nie używają Opery(stabilnej!), to prawde powiedziawszy nie widziałem czegoś równie żałosnego.

pio32

Wysłany: 09-06-2005, 14:14   

patrick, napisał według mnie nieprawdę kompletną.
Cytat:
Czy ktoś dopasuje icg do Opery.... a moze Opere dopracują na tyle zeby czytala poprawnie kod

Raczej nikt nie będzie dopracowywał Opery pod style do phpbb by przemo, jedynie ten styl może być zmieniony.
Poza tym pod Operą z wersji 7 styl ICG działa bardzo dobrze.

Gość

Wysłany: 09-06-2005, 17:29   

tyle, że wersja 7.54(chyba taka miales na mysli?) jest już stara bardzo.

Gadatliwa Kasia 

MaciekP

Wysłany: 09-06-2005, 17:33   

A czy to nie jest przypadkiem tak, że Opera nie jest tak tolerancyjna jak IE, czyli nie wyświetla błędnie napisanej strony podczas gdy IE - tak? Strona musi być według jakiegośtam standardu wc3 czy jakoś tak, czyli niechlujnie napisanych stron Opera nie wyświetli :lol:

Odpowiedz do tematu