|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[pomoc] Własny styl- problem z szerokością |
Autor |
Wiadomość |
Kwad_rat
|
Wysłany: 28-03-2006, 14:21 [pomoc] Własny styl- problem z szerokością
|
|
|
Mam pewien problem ze zbudowaniem na forum własnego stylu. Jak, że nie jestem tytanem programowania mniemam, że błąd leży po mojej stronie. Pierwszą rzeczą jaką zauważyłem to, że tabela, w której umieściłem forum nie rozszerza się ponad szerokość okna. Chciałbym to zmienić, jednak nie mam pojęcia jak. Inną moją bolączka jest to, że środek nie zachowuje jednakowej szerokości z nagłówkiem. Mam także problem z layoutem dla szukania i dla statystyk. Nie mogę znaleźć w subsilverze plików odpowiadających za ich wygląd (Jak do tej pory znalazłem jedynie plik odpowiadający za część, w której wyświetlana jest ilość wejść do statystyk). Inna rzecz, że forum rozjeżdża się po usunięciu ogłoszenia ze strony głównej (oczywiście w moim stylu, bo w Silverze wszystko gra).
Tak wygląda problem ze zmianą szerokości forum:
http://members.lycos.co.uk/kwadrat/pomocy.jpg
Proszę o pomoc.
lay.txt Layout |
Pobierz Plik ściągnięto 390 raz(y) 4,11 KB |
nagluwek.txt Nagłówek forum |
Pobierz Plik ściągnięto 467 raz(y) 14,31 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Kwad_rat 31-03-2006, 17:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 28-03-2006, 18:11
|
|
|
weż tą treść, wstaw w plik txt/html i daj w załącznik... |
|
|
|
|
Kwad_rat
|
Wysłany: 31-03-2006, 17:54
|
|
|
Zrobiłem jak prosiłeś. Zamieściłem oba kody w osobnych załącznikach. Za Ewentualną pomoc serdecznie dziękuję. Przepraszam za zwłokę, ale na przez maturę jestem człowiekiem niesamowicie zajętym. |
|
|
|
|
Blackall
|
Wysłany: 03-04-2006, 15:35
|
|
|
staff_body.tpl - nie czasami to rozwala szerokosc?
Bo u mnie jest wszystko ok (tyle ze 1280 x 1024) |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 03-04-2006, 19:35
|
|
|
Rozmawiałem z nim na gg. Mówił, że już naprawił co miał naprawić |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!