|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:31 |
phpbb na phpbb by przemo |
Autor |
Wiadomość |
ratusz
|
Wysłany: 03-04-2006, 22:10 phpbb na phpbb by przemo
|
|
|
Witam!
Mam forum w zwykłym phpbb, chciałm przeinstalowac na phpbb by przemo z zachowaniem popdzednich kategori, uzytkowniku itp. Wie ktos jak to moze zrobic??? Dzieki z góry POzdro |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Graffi
|
Wysłany: 04-04-2006, 00:14
|
|
|
po prostu zainstalować phpBB_by_Przemo
chyba z tego co pisze sam Przemo to instalator jest aktualizatorem ze wszelkich poprzednich wersji - nie czytało się readme |
_________________ do dziś tego nie rozumiałem, ale dziś rozumiałem
nie udzialem pomocy na PW, GG, etc... - zapytaj się na forum lub poszukaj po prostu |
|
|
|
|
kciuk100
|
Wysłany: 04-04-2006, 07:35 ;p
|
|
|
Radze zamknąć Ci ten temt albo usunąć;p był już chyba kiedyś taki. A jak moderatorzy go zobaczą to możliwe że dostaniesz warna |
|
|
|
|
Matic27
|
Wysłany: 04-04-2006, 07:50
|
|
|
kciuk100 napisał/a: | Radze zamknąć Ci ten temt |
Cytat: | Witam!
Mam forum w zwykłym phpbb, chciałm przeinstalowac na phpbb by przemo z zachowaniem popdzednich kategori, uzytkowniku itp. Wie ktos jak to moze zrobic??? Dzieki z góry POzdro |
http://www.przemo.org/php...hp?page=install |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 04-04-2006, 15:45
|
|
|
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj na przyszłość
close |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!