|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:33 |
Jak włączyć forum ?? |
Autor |
Wiadomość |
MarX
|
Wysłany: 10-04-2004, 11:47 Jak włączyć forum ??
|
|
|
Wyłączyłem forum w PA i po wgraniu Poprawki 4 nie chce się włączyć PA
I w ten sposób nie moge wejśćna forum ... Można włączyć forum z pod phpAdmina ??? Jaka to komenda ?? |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 10-04-2004, 13:42
|
|
|
hmm jak wylanczas forum to nie mozna wychodzic z panelu bo sie potem nie odpali juz...
w phpmyadmin w tabeli phpbb_config jest opcja board_disable może skasuj to co pisze w config_value i wtedy forum sie odblokuje ale nie wiem czy to działa bo nie próbowałem nigdy |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 10-04-2004, 14:23
|
|
|
Jeśli w board_diasable jest wpisane 1 (= opcja aktywna), to zmieć to na 0. Jeśli nie ma tam jedynki, to sprawdę, czy dobrze wgrałe? pliki. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 10-04-2004, 14:30
|
|
|
Crack u Mnie nie ma wartosci w board_disable... to bam jest wpisywane to co wpiszesz podczas blokady forum .. jak sie skasuje to powinno sie forum odblokowac.. |
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 10-04-2004, 14:49
|
|
|
Zgadza się wystarczy usunąć to c otam wpisali?my
Thank`s |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!