|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:33 |
ShoutBox -> opcja "ukryj" -> ciasteczka |
Autor |
Wiadomość |
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 10:48 ShoutBox -> opcja "ukryj" -> ciasteczka
|
|
|
Witam:)
Odrazu mowie temat może wyleciec jak dostane odpowiedz...
Tak wiec mam taki problem
Na forum Przemo wersja 1.8 jak jest Shoutbox w?aczyłem przykadkiem opcje Ukryj...i za zadne skarby nie moge teraz spowrotem wlaczyc podgladu nie działa ani klikniecie w link Shoutbox /shoutbox_view.php ani w opcje Włącz /shoutbox_view.php?mode=show
Po wlaczeniu tych opcji mam pusta plansze, na forum przemo mam szara a umnie nieboieska.
Ma ktos pomysł co z Tym fantem zrobic ?
Prosić Bym Modów o nie zamykanie tego tematu gdyz szukałem wszedzie na forum i nie znalazłem tego ... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:45
|
|
|
Dziwne, powinno dzialac, on to trzyma w cookies wiec może masz zle ustawione na forum albo cos u siebie? |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:48
|
|
|
Myslałem ze to Cookies... skasowałem na kompie.. sprawdziłem na forum i wszystko jest nadal tak samo .. a wogle to raczej nie ustawienie cookies na forum bo u Ciebie na forum mam to samo |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:51
|
|
|
info o ukryciu SB jest w twoich cookies, wiec bez jaj, musi sie pojawic jak je wyczyscisz. |
|
|
|
|
Dzievmin
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:57
|
|
|
Wywal pliki cookies, mnie pomogło.
Pozdrawiam Dziev~ |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 19:57
|
|
|
Dobra popróbuje jeszcze może to cos z Tym MyIE co mam zainstalowane na IE... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 09-04-2004, 20:33
|
|
|
Dobra udalo sie.... reset systemu ... instalacja od nowa MyIE recznie usuwanie cookies ... i jakos wyszlo .. Temat do Wywalenia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!