|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:31 |
[propozycja] moderowanie tematu |
Autor |
Wiadomość |
LEMUR
|
Wysłany: 14-03-2006, 15:59 [propozycja] moderowanie tematu
|
|
|
Czy bedzie kiedys mozliwosc np. podczas kasowania kilku(dziesieciu) wypowiedzi w temacie aby mozna bylo hurtowo zaznaczyc to co do kasacji. W obecnej formie to po usunieciu jednej wypowiedzi powracamy do poczatku tematu > pozniej szukamy > kasujemy jeden > powracamy... troszke niewygodne.
Moze cos na wzor wlasnie moderacji for podczas laczenia, tyle ze aby byla lepsza kasacja. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 14-03-2006, 18:15
|
|
|
ehh.. klikasz na ikonę dzielenia tematu, do nowego (tematu) dajesz te posty, które chcesz usunąć, a później kasujesz wszystko od razu.
Mod jest raczej niepotrzebny - więcej przy nim będzie pracy, niż z niego korzyści. |
|
|
|
|
waldim
|
Wysłany: 19-03-2006, 13:55
|
|
|
Leone napisał/a: | Mod jest raczej niepotrzebny - więcej przy nim będzie pracy, niż z niego korzyści. |
zależy jakie masz forum
ja na swoim ciągle muszę uciekać się do przedstawionej przez Ciebie sztuczki, a wolałbym sticknąć wybrane posty do usunięcia
ja uważam taki mode za potrzebny dla mnie (a może i dla innych też) |
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 19-03-2006, 17:46
|
|
|
waldim, ale różnica jest znikoma - trzeba tylko 2-3 razy więcej kliknąć, nic więcej |
|
|
|
|
Jerry
|
Wysłany: 19-03-2006, 18:04
|
|
|
Leone napisał/a: | waldim, ale różnica jest znikoma - trzeba tylko 2-3 razy więcej kliknąć, nic więcej |
Zgadzam sie z Toba, mysle ze to kolejny mod do zasmiecenia forum.
waldim napisał/a: | zależy jakie masz forum
ja na swoim ciągle muszę uciekać się do przedstawionej przez Ciebie sztuczki, a wolałbym sticknąć wybrane posty do usunięcia |
Jak u ciebie ciagle pisza nie na temat i musisz kasowac masowo posty to recepta jest prosta, musisz czesciej rozdawac warny i sie uspokoja a jezeli nie to banuj. |
|
|
|
|
waldim
|
Wysłany: 20-03-2006, 23:54
|
|
|
[ Dodano: 20-03-2006, 23:56 ]
Leone napisał/a: | waldim, ale różnica jest znikoma - trzeba tylko 2-3 razy więcej kliknąć, nic więcej |
Różnica jest znikoma, jeśli posty do usunięcia są kolejno pisane.
Ale jeśli są wymieszane to kaszanka i trzeba się naklikać jak dziki... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!