|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:32 |
Błąd obsługi tabeli |
Autor |
Wiadomość |
GreenGo
|
Wysłany: 05-04-2004, 14:44 Błąd obsługi tabeli
|
|
|
Wrzuciłem forum Przema 1.8 na server linuxpl.com zainstalowałem i jak chce wej?c na forum to mi sie wyświetla takie co? :
-----------------------------------------------------------
Couldn't access list of Forums
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Otrzymano błąd 28 z obsługi tabeli
SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id, t.topic_last_post_id, t.topic_title FROM ((( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) LEFT JOIN phpbb_topics t ON t.topic_last_post_id = p.post_id AND t.forum_id = f.forum_id) ORDER BY f.forum_order, f.forum_id
Line : 260
File : /home/users/web/malina/www/forum/includes/functions.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/forum
----------------------------------------------------------------------
Co jest źle ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 05-04-2004, 15:25
|
|
|
masz już jedno ostrzeżenie i nic cię to nie nauczyło... tak ciężko przeczytać FAQ? nie zadawaj pytań do póki nie będziesz miał zielonego napisiku tu:
http://members.lycos.co.u...check_files.php
jak Widmo tu wpadnie to pewnie dostaniesz po uchu bo już 3 razy ci darowa? wcześniej...
poza tym o tym już było... |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 05-04-2004, 17:22
|
|
|
Ten użyszkodnik jest debilem... Ma warniga i dalej nie czyta i nie dostosowywuje postow do regóż... :570: |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!