phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 20:32
Przemo 1.7 a phpBB
Autor Wiadomość
Bartek_

Wysłany: 21-03-2004, 16:47   Przemo 1.7 a phpBB

Czy jeżeli mam forum przema 1.7 i usune wszystkie pliki a na ich miejsce wgram plliki phpBB to czy forum będzie działało poprawnie?

Gadatliwa Kasia 

kreseq
Gość
Wysłany: 21-03-2004, 16:53   

a plik ktory modyfikuje bazy zanim zastapisz pliki z php na Przemo zmienia pliki Przema czy php?Odpowiedz brzmi:NIE (logicznie myslac :D To moje zdanie )

Przemo

Wysłany: 21-03-2004, 16:55   

mniej wiecej, ale po co chcesz tak zrobic? W panelu admin amasz deinstalator bazy

Bartek_

Wysłany: 21-03-2004, 18:10   

bo mam aktualnie forum Przema ale co? wolno chodzi i chcialem bez utraty postów jakoś wrócić do phpBB.

Przemo

Wysłany: 21-03-2004, 18:37   

No to odinstaluj forum w panelu admina i wrzuc oryginalne pliki

MarX

Wysłany: 21-03-2004, 20:25   

kreseq napisał/a:
a plik ktory modyfikuje bazy zanim zastapisz pliki z php na Przemo zmienia pliki Przema czy php?Odpowiedz brzmi:NIE (logicznie myslac :D To moje zdanie )

może nie logicznie myźle? ale ko?ysta? z szukaj i czyta? instrukcje :mrgreen:

GERGUS

Wysłany: 30-03-2004, 16:07   

Witam ,

Ja tak przy okazji chciałem sie zapytac jak dodac i gdzie zeby w pamelu administracyjnym Powered by phpBB modified v1.7 by Przemo była możliwość korzystania z opcji zawartych w zakładce SQL.
Rozumiem ze trza wstawic ID admina w pliku /admin/main_admin.php .
Jestem głownym adminem i byłoby mi wygodniej tak cos ustawiac , ewnetualnie uzyzc dezistalataora niz robic wszytko doko?a .

Niestety gdy wcisne przy której z tych opcji szczegośy pojawia sie mi sie taki komunikat

Z powodów bezpieczeństwa do menu SQL mogę mieć dostep tylko wybrani administratorzy.
Jeżeli nie masz dostępu a uważasz że powinienes mieć, zwróć się do głównego administratora.
Dopisywanie administratorów którzy mają mieć dostęp do SQL odbywa się za pomoc? ID. Jeżeli nie wiesz co to znaczy to lepiej żeby? nie wiedział i nie miał dostępu do tej człąci menu, bo może się to skończy? uszkodzeniem forum :>
Jeśli jesteś "dopisanym" adminem poniżej jest formularz służący do dodania kolejnych adminów którzy będę mieli dostęp do SQL. Jeśli jestes głównym administratorem i nie widzisz formularza, kliknij Tutaj będziesz miał możliwość dodania swojego ID (domyślnie 2)
Pamiętaj żeby po zakończeniu koniecznie zmienić nazwą pliku /admin/main_admin.php lub go usunąć, w przeciwnym razie twoi administratorzy będę mogli zastępi? twoje ID swoim i będę mieć dostęp do SQL.

Po kliknieciu w link pod słowem tutaj pojawia mi sie ekran logowania do forum jak byłbym niezalogowany i nadal nie mam dostepu do owego formularza, a recznie nie wiem w którym miejscu tego plki dodac swoj ID.

WARNING :evil:

Gadatliwa Kasia 

jacekowski

Wysłany: 05-04-2004, 20:27   

jakie id wpisujesz bo trzeba wpisać 2

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi