phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[ FAQ ] Jak stworzyć nową stronę w portalu
Autor Wiadomość
Jesus

Pomógł: 2 razy
Posty: 69
Wysłany: 16-08-2008, 12:18   

No wiec, sprawa wyglada tak, chce zrobic, zeby podstrony portalu, byly pobierane z dwoch katalogow, co by miec troszke wiekszy porzadek.
Czy wystarczy(za postem gaku) zdublowac linie
Kod:
if ( $where && file_exists('./' . $where . '.html') )

i
Kod:
'OWN_BODY' => file_get_contents('./' . $where . '.html'),

z nowymi sciezkami, czy co innego?

z gory dzieki

[ Dodano: 16-08-2008, 23:13 ]
Czy ktos mi odpowie na pytanie?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 25-01-2009, 23:54   

Witam serdecznie.

Jestem totalnym noobem do czego otwarcie sie przyznaje.

Prosze Was jednak abyscie poswiecili mi doslownie pare minut Waszego cennego czasu a bede bardzo wdzieczny.

Moj problem jest taki: tworze nowa podstrone, wszystko dziala jak nalezy, jednak tlo podstrony zajmuje i zaslania tlo calego portalu.... Chcialbym, zeby moja podstrona byla ewidentnie oddzielona od portalu tak samo jak np. newsy.

Bardzo prosze o wytlumaczenie rozwiazania w sposob karygodnie prosty, zeby do mnie dotarlo :)

Dziekuje z gory
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 26-01-2009, 06:22   

Wujek_GambiT,
Kod:
 Adres forum: brak

no to jak możesz nas prosić o pomoc jak nie masz forum ??
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
arcy



Pomógł: 509 razy
Posty: 3762
Wysłany: 26-01-2009, 11:13   

Wujek_GambiT,
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem.
Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów.
Adres ma być w profilu lub w treści posta.
Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy!

Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!

Nie ma adresu - nie ma pomocy = jest warn.
_________________
| Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser
|
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 26-01-2009, 13:17   

Witam

Wiem, czytalem dokladnie wszystko podczas rejestracji, jednak sytuacja jest taka, ze moje forum w tym momencie nie istnieje w internecie, gdyz siedzi na dysku i chce najpierw wszystko uporzadkowac offline zeby dopiero wtedy wrzucic na serwer. Znam reguly, po prostu mialem nadzieje, ze z jedna sprawa, do tego dla was pewnie dosc błahą, pomozecie mi tak odswietnie ;) ... moze jednak?

Moze jednak znajdziecie kilka minut...? Bardzo prosze, to dla mnie bardzo wazne a jestem przekonany, ze wiecie jak to zrobic, gdyz kazdego portalu podstrony otwieraja sie w ten wlasnie sposob...
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 28-01-2009, 18:49   

Wujek_GambiT, czepiasz sie innych. Tylko ze inni maja swoje problemy, a Ty masz swoj.
Nie jestesmy wrozkami, nie znamy ani kodu, ani nawet stylu, o ktorym mowisz, ani jak to wygląda.
To nie jest forum jasnowidzów.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 28-01-2009, 19:38   

joli napisał/a:
Wujek_GambiT, czepiasz sie innych. Tylko ze inni maja swoje problemy, a Ty masz swoj.
Nie jestesmy wrozkami, nie znamy ani kodu, ani nawet stylu, o ktorym mowisz, ani jak to wygląda.
To nie jest forum jasnowidzów.


Joli przeciez ja sie nikogo ani niczeg nie czepiam :) ja po prostu prosze o pomoc :)

Moje forum stoi na najnowszym przemie tj. v 1.12.6 na stylu Charcoal2. Problem opisalem chyba dobrze, zawsze moge porobic jakies screeny itd. Jedyne co chce wiedziec to jak otwierac podstrony jedynie w miejscu newsow pozostawiajac prawa, lewa i gorna czesc portalu nienaruszona?
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 28-01-2009, 22:48   

Wujek_GambiT napisał/a:
jednak tlo podstrony zajmuje i zaslania tlo calego portalu.... Chcialbym, zeby moja podstrona byla ewidentnie oddzielona od portalu tak samo jak np. newsy.

kod tej strony moze bys podal?
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Lorgan

Posty: 53
Wysłany: 30-01-2009, 12:11   

Witam, borykam się z następującym problemem (a w zasadzie pytaniem):

Czy da się sprawić, że strona "portal_page1.php" (zmieniłem rozszerzenie z html) będzie zawierała w sobie moduły z folderu "/templates/subSilver/portal_modules"?

Zrezygnowałem całkowicie z oddzielnego nagłówka portalu na rzecz umieszczenia go w portal_body.tpl - w taki sposób:
Kod:
         {BEGIN_NEWS}
<div align="right">{module2}</div><br />
<div align="center"><a href="./portal.php"><img border="0" src="./portal/logo_button.jpg" width="341" height="240"></a></div>
         <table width="99%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="center">
               <tr>
               <td>
                  {NEWS_HEADER}
                  <!-- BEGIN fetchpost_row -->
itd.

(samo logo dodane jest w pliku .css jako tło - całość wygląda tak: http://tenchi.pl/portal.php )

Żeby więc wszystko było wyświetlane w podstronach, muszę ponownie umieścić je w kodzie. Prezentuje się on w ten sposób (portal_page1.php):
Kod:
<div align="right">{module2}</div><br />
<div align="center"><a href="./portal.php"><img border="0" src="./portal/logo_button.jpg" width="341" height="240"></a></div>
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="center"><span class="genmed"><b>Zasady Walki</b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
Zawartość

</span></td></tr></table><br />

Wygląda tak, jak chciałem, jednak "{module2}" nie jest obsługiwane. Da się to jakoś zrobić?

Pozdrawiam i przepraszam za mało spójny sposób przedstawienia sprawy.
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 31-01-2009, 18:35   

joli napisał/a:
Wujek_GambiT napisał/a:
jednak tlo podstrony zajmuje i zaslania tlo calego portalu.... Chcialbym, zeby moja podstrona byla ewidentnie oddzielona od portalu tak samo jak np. newsy.

kod tej strony moze bys podal?



Kod:
<table width="100%" cellpadding="20" cellspacing="10" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b></b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="pl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>TYTUL</title>
<style>
<!--
 p.MsoNormal
    {mso-style-parent:"";
    margin-bottom:.0001pt;
    font-size:12.0pt;
    font-family:"Times New Roman","serif";
    margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm}
-->
</style>
</head>

<body bgcolor="#C0C0C0" background="tlo.jpg">

<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 8.5pt">
<span lang="EN-US">
<img border="0" src="BIO.jpg" width="152" height="168" align="left"><font face="Arial" size="2" color="#FFFFFF">TEKST</span></font></p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 9.0pt">&nbsp;</p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: .45pt; margin-left: 283.2pt" align="right">
<font color="#FFFFFF">
<u><i><span lang="EN-US">TEKST</span></i></u></font></p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 9.0pt">
<font color="#FFFFFF">
<span lang="EN-US"><br></span>
</font></p>

</body>

</html>

</span></td></tr></table><br />



To moja podstrona.

Kod hiperlinka:

Kod:
<font color="#000000">TEKST</font></a>
<br>
<a href="STRONA DOCELOWA" style="text-decoration: none">




kod portalu:

Kod:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="ltr">
<head>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
  <meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
      <title>TYTUL</title>
  <link rel="stylesheet" href="templates/Charcoal2/Charcoal2.css" type="text/css">
        <csscriptdict>
            <script type="text/javascript"><!--
function newImage(arg) {
    if (document.images) {
        rslt = new Image();
        rslt.src = arg;
        return rslt;
    }
}
userAgent = window.navigator.userAgent;
browserVers = parseInt(userAgent.charAt(userAgent.indexOf("/")+1),10);
mustInitImg = true;
function initImgID() {di = document.images; if (mustInitImg && di) { for (var i=0; i<di.length; i++) { if (!di[i].id) di[i].id=di[i].name; } mustInitImg = false;}}
function findElement(n,ly) {
    d = document;
    if (browserVers < 4)        return d[n];
    if ((browserVers >= 6) && (d.getElementById)) {initImgID; return(d.getElementById(n))};
    var cd = ly ? ly.document : d;
    var elem = cd[n];
    if (!elem) {
        for (var i=0;i<cd.layers.length;i++) {
            elem = findElement(n,cd.layers[i]);
            if (elem) return elem;
        }
    }
    return elem;
}
function changeImages() {
    d = document;
    if (d.images) {
        var img;
        for (var i=0; i<changeImages.arguments.length; i+=2) {
            img = null;
            if (d.layers) {img = findElement(changeImages.arguments[i],0);}
            else {img = d.images[changeImages.arguments[i]];}
            if (img) {img.src = changeImages.arguments[i+1];}
        }
    }
}

// --></script>
</csscriptdict>
<csactiondict>
<script type="text/javascript"><!--
var preloadFlag = false;
function preloadImages() {
    if (document.images) {
        over_profile = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/profile_on.jpg');
        over_faq = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/faq_on.jpg');
        over_search = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/search_on.jpg');
        over_memberlist = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/memberlist_on.jpg');
        over_usergroups = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/usergroups_on.jpg');
        over_register = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/register_on.jpg');
        over_pms = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/pms_on.jpg');
        over_login = newImage(/*URL*/'templates/Charcoal2/images/login_on.jpg');
        preloadFlag = true;
    }
}

// --></script>
</csactiondict>
    <script language="Javascript" type="text/javascript">
    <!--
    var factive_color = '#';
    var faonmouse_color = '#';
    var faonmouse2_color = '#';
    var l_empty_message = 'Musisz wpisać wiadomość przed wysłaniem';
    var no_text_selected = 'Zaznacz najpierw tekst';
    var cname = 'bb0100c15b-1';
    var cpath = '/';
    var cdomain = 'DOMENA';
    var csecure = '0';
                //-->
    </script>
    <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="images/jsscripts.js"></script>
        <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="templates/Charcoal2/overlib.js"><!-- overLIB (c) Erik Bosrup --></script>
    </head>
<body onload="preloadImages();" bgcolor="#E5E5E5" text="#000000" link="#000033" vlink="#000000" leftmargin="0" marginheight="0" marginwidth="0" topmargin="0">
<div id="overDiv" style="position:absolute; visibility:hidden; filter: alpha(opacity=85); -moz-opacity: 0.85; z-index: 10"></div>

<a name="top"></a><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="7" border="0" align="center">
   <tr>
      <td class="bodyline">
               <center><img src="LOGO"></a><br /><br /></center>                             <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center">
   <tr>
            <td valign="top" width="200">
         <table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="left">
            <tr>
               <td>
                                                      <table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
    <tr>
        <td class="catHead" align="left" height="25"><span class="genmed"><b><center>MENU</center></b></span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="row1" align="left"><span class="genmed" style="line-height: 150%"><center><b><a style="text-decoration: none" target="_self" href="PODSTRONA">
<font color="#000000">MENU</font></a>
<br>
<a href="PODSTRONA" style="text-decoration: none">
<font color="#000000">MENU</font></a> </b><br><b><br>
<a href="PODSTRONA" target="_parent" style="text-decoration: none">
</center></span></td>
    </tr>
</table>
<br />
                                                                                                                                                                                 </td>
            </tr>
         </table>
      </td>
            <td valign="top">
                  <table width="99%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="center">
               <tr>
               <td>
                                                      <table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
                     <tr>
                        <td class="catHead" height="25"><span class="genmed"><b>News nr 1</b></span></td>
                     </tr>
                     <tr>
                        <td class="row2" align="left" height="24"><span class="gensmall">Autor: <b>ja</b> @ 2003-10-03, 00:30</span></td>
                     </tr>
                     <tr>
            <td class="row1" align="left"><span class="gensmall" style="line-height:150%">
                                <div align="center"><span style="font-weight: bold">TEKST NEWSA</span></div><br /><br />
                <a href="portal.php?article=0&amp;sid=48115eebf890a8b8bfc96f09a44b493e"></a>            </span></td>
                     </tr>
                     <tr>
                        <td class="row3" align="left" height="24"><span class="gensmall">Komentarze: 0 :: <a href="viewtopic.php?t=8&amp;sid=48115eebf890a8b8bfc96f09a44b493e">Zobacz komentarze</a> (<a href="posting.php?mode=reply&amp;t=8&amp;sid=48115eebf890a8b8bfc96f09a44b493e">Dodaj swój komentarz</a>)</span></td>
                     </tr>
                  </table>
                  <font size="1"><br /></font>
                                    <table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
                     </tr>
                  </table>
                  <font size="1"><br /></font>
                                 </td>
            </tr>
         </table>
                  <table width="99%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="center">
               <tr>
               <td>
                       </td>
            </tr>
         </table>
      </td>
            <td valign="top" width="200">
         <table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="right">
            <tr>
               <td>
                  <form method="post" action="posting.php?t=5&amp;sid=48115eebf890a8b8bfc96f09a44b493e">
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
    <tr>
        <td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b>Ankieta</b></span></td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="row1" align="left"><span class="gensmall"><b>PYTANIE</b></span></td>
    </tr>
            <tr>
        <td class="row2">
            <span class="genmed"><input type="radio" name="vote_id[]" value="1">
            Wariant&nbsp;[0]</span><br />
        </td>
    </tr>
        <tr>
        <td class="row2">
            <span class="genmed"><input type="radio" name="vote_id[]" value="2">
            Wariant&nbsp;[0]</span><br />
        </td>
    </tr>
       
                <tr>
        <td class="row1" align="center">
            <input type="submit" class="mainoption" name="submit" value="Głosuj">
            <input type="hidden" name="topic_id" value="5"><input type="hidden" name="mode" value="vote">
        </td>
    </tr>
    </table>
</form>
<br />                  <object width="200" height="200"><param name="movie" value="YOUTUBE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="YOUTUBE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="200" height="200"></embed></object>                                                                                                                                                                                                   </td>
            </tr>
         </table>
      </td>
        </tr>
</table>      <div align="center"><span class="copyright"><br />
   Powered by <a href="http://www.phpbb.com" target="_blank" class="copyright">phpBB</a> modified by <a href="http://www.przemo.org/phpBB2/" class="copyright" target="_blank">Przemo</a> &#169; 2003 phpBB Group <br> Charcoal2 Theme &#169; <a href="http://www.zarron.com" target="_blank">Zarron Media</a> modified for Przemo by <a href="modders.pl"> joli </a></span></div><center></center></td></tr></table><table align="right"><tr><td align="right"><span class="gensmall">Strona wygenerowana w 0,4 sekundy. Zapytań do SQL: 11</span></td></tr></table></body>
</html>

        </tr>
    </table>
</body></html>
</body>










Czy cos jeszcze podac? Naprawde bardzo mi zalezy na pomocy, to jedyne co przeszkadza mi w ruszeniu dalej a terminy bardzo mnie scigaja :(
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 31-01-2009, 21:43   

Cytat:
<table width="100%" cellpadding="20" cellspacing="10" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b></b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="pl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>TYTUL</title>
<style>
<!--
p.MsoNormal
{mso-style-parent:"";
margin-bottom:.0001pt;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman","serif";
margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm}
-->
</style>
</head>

<body bgcolor="#C0C0C0" background="tlo.jpg">


<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 8.5pt">
<span lang="EN-US">
<img border="0" src="BIO.jpg" width="152" height="168" align="left"><font face="Arial" size="2" color="#FFFFFF">TEKST</span></font></p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 9.0pt">&nbsp;</p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: .45pt; margin-left: 283.2pt" align="right">
<font color="#FFFFFF">
<u><i><span lang="EN-US">TEKST</span></i></u></font></p>
<p class="MsoNormal" style="text-indent: 35.4pt; margin-left: 9.0pt">
<font color="#FFFFFF">
<span lang="EN-US"><br></span>
</font></p>

</body>

</html>


</span></td></tr></table><br />


to co masz pogrubione musisz usunac. Powielasz head i body z calosci, tak nie moze byc

Poza tym miejsce dla zawartosci jest wyraznie okreslone, to:
Kod:
<td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
mozesz tu wrzucic swoja tabele, zawierajaca komorki, mozesz tez pojedyncza tresc. Styl taka podstrona ciagnie z css stylu, mozesz to wykorzystac.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 02-02-2009, 01:50   

Dziekuje bardzo za zainteresowanie i odpowiedz.

Niestety wciaz nie rozumiem jak rozwiazac moj problem :( tak jak mowilem nie znam sie na tym za dobrze... Usunalem to, co powiedzialas. Wrzucilem tresc mojej podstrony tam gdzie powiedzialas jednak wciaz jest tak samo....

Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Porobilem pare zenujaco beznadziejnych screenow ;) zeby w miare to zwizualizowac :)

Tak wyglada moja strona:

http://img266.imageshack....eznazwy1wz1.jpg

Chcialbym, aby po wybraniu z menu ktorejs podstrony ladowala i otwierala sie ona tylko w miejscu newsow - czyli tego czerwonego prostokata, natomiast zeby menu, moduly i logo nie byly wogole ruszane.

Cos takiego jak tutaj jest :

http://www.starwars.pl/

Menu po lewej, bannery po prawej i logo na gorze nie zostaja wogole ruszone, zmienia sie natomiast zawartosc "srodkowej" czesci strony..
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 02-02-2009, 09:33   

Nie wiem, co Ci powiedziec. poniewaz nie moge zobaczyc, co jest nie tak, a cały temat jest własnie o tym, więc, skoro wszystkim się udaje, to powinno i Tobie.

To banalnie proste i gdzie tkwi bład u Ciebie, nie zgadne.


Wujek_GambiT napisał/a:
Menu po lewej, bannery po prawej i logo na gorze nie zostaja wogole ruszone, zmienia sie natomiast zawartosc "srodkowej" czesci strony..

to trwa moment i jest
zobacz na demo:
http://www.krash.yoyo.pl/portal.php?show=1
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 02-02-2009, 11:31   

Witam

Z demo wyciagnalem taki oto kod:

Kod:
<table width="99%" cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" align="center">
               <tr>
               <td>
        <table class="forumline" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%">
<tbody><tr>
<td cl<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b>Nagłówek</b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
 Zawartosc strony ktora ma sie pokazac w miejscu newsow.
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
  <tr>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">a</td>
    <td width="50%">b</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="50%">c</td>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">d</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">e</td>
    <td width="50%">f</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" colspan="2">jedna duża komóra</td>
  </tr>
</table>


</span></td></tr></table><br />
               </td>
            </tr>
         </table>
      </td>


i o takim tez kodzie zrobilem nowa podstrone, ktora jednak rowniez otwiera sie na dlugosci i szerokosci calego portalu...
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 02-02-2009, 14:31   

No to jak ja mam sprawdzic, cos inengo jest nie w porzadku. A kod podstrony to:
Kod:
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr><td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b>Nagłówek</b></span></td></tr>
<tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
 Zawartosc strony ktora ma sie pokazac w miejscu newsow.

<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
  <tr>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">a</td>
    <td width="50%">b</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="50%">c</td>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">d</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="50%" bgcolor="#00FF00">e</td>
    <td width="50%">f</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" colspan="2">jedna duża komóra</td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%" colspan="2">jedna duża komóra<img border="0" src="../../../Program%20Files/Microsoft%20Office/media/cagcat10/j0090386.wmf" width="284" height="243"></td>
  </tr>

</table>

bez tego:
Kod:
</span></td></tr></table><br />
               </td>
            </tr>
         </table>
      </td>


na koncu...
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę