phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[ FAQ ] Jak stworzyć nową stronę w portalu
Autor Wiadomość
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 13-01-2008, 11:37   

to wgraj oryginalny plik z paczki i zmodyfikuj go tak jak podałem. Tych fragmentów możesz szukać na dole pliku. Właśnie sprawdziłem i działa http://forum.gaku.xorg.pl/portal.htm?show=test
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
BastaO

Posty: 137
Wysłany: 13-01-2008, 12:56   

Zrobiłem tak jak mówisz i jak wchodze z adresu :

Kod:
http://g-fifa.com/portal.htm?show=ranking08


To psize ze nie ma takiej strony :/ Co znowu zle zrobilem ?
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 13-01-2008, 13:03   

a masz plik ranking08.html na serwerze w głównym katalogu forum ?
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
BastaO

Posty: 137
Wysłany: 13-01-2008, 17:14   

Tak, nawet sam zobacz : www.g-fifa.com/ranking08.html
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 14-01-2008, 08:23   

BastaO, konto testowe? albo udostępnij dla gości
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
BastaO

Posty: 137
Wysłany: 14-01-2008, 16:38   

Nick : test
Haslo : test
 
     
z!omek_PL

Pomógł: 4 razy
Posty: 72
Wysłany: 14-01-2008, 16:39   

masz ci los... mi działa...
http://g-fifa.com/portal.php?show=ranking08
 
     
BastaO

Posty: 137
Wysłany: 14-01-2008, 17:20   

Ok, dziex :D :P
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 14-01-2008, 18:02   

mi też działa... aha BastaO, taka mała rada... wyłącz ten śnieg na forum
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
werni

Pomógł: 40 razy
Posty: 348
Wysłany: 24-03-2008, 10:08   

witam
jak zmienić tabelę by dodawała do nagłówka "bar" ze stylu
thx

bar.jpg
Plik ściągnięto 181 raz(y) 54,96 KB

_________________
Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 24-03-2008, 13:17   

dac jej klase, ktora w css ma takie tlo, jak chcesz.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
werni

Pomógł: 40 razy
Posty: 348
Wysłany: 24-03-2008, 13:36   

w portal page mam tak
Kod:
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"><tr><td class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b>Nagłówek</b></span></td></tr><tr><td class="row1" align="center"><span class="genmed" style="line-height: 150%">
Zawartość

</span></td></tr></table><br />


a w portal body w tabeli na ostatnie tematy i fotki mam tak

Kod:
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">

  <tr>

    <th height="25" width="100%" class="catHead" align="center" nowrap="nowrap"><span class="genmed"><b>Ostatnio na forum...</b></span></th>

  </tr>


  <tr>

   <td width="100%" class="row2" align="left" valign="middle"><span class="gensmall">{last_pop_topics_on.TOPICSRECENT}</span></td>

  </tr>

</table>


klasy te same :/
_________________
Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył.
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 24-03-2008, 13:42   

Nie
bo to jets klasa th a nie td

musisz zrobic:
Kod:
<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline"><tr><th class="catHead" height="25" align="left"><span class="genmed"><b>Nagłówek</b></span></th>....
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
werni

Pomógł: 40 razy
Posty: 348
Wysłany: 24-03-2008, 13:43   

przedtem miałem ten sam problem z tymi tabelami "ostatnie posty i fotki"
wystarczyło zmienić "<td na <th" ale w tym przypadku to nie chce zadziałać

[ Dodano: 24-03-2008, 21:35 ]
thx Joli pomogło tylko nieuważnie czytałem :oops:

portal_page1.txt
Pobierz Plik ściągnięto 391 raz(y) 312 Bajtów

_________________
Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
coperone

Posty: 10
Wysłany: 07-08-2008, 18:12   

witam.
po swtorzeniu podstrony zamiast:
Kod:
JAK DBAC O SWIEZY TATUAZ

strona w budowie

przepraszamy

to pojawia mi sie:
Kod:
{\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0{\fonttbl{\f0\fswiss\fcharset238{\*\fname Arial;}Arial CE;}{\f1\fnil\fcharset0 ;}} {\*\generator Msftedit 5.41.15.1507;}\viewkind4\uc1\pard\lang1045\f0\fs20 \par \par JAK DBAC O SWIEZY TATUAZ\par \par \par strona w budowie\par \par przepraszamy\par \par \par \par \lang1033\f1\par }


jestem kompletnie zielony w tym :) lepiej idzie mi rysowanie czy tatuowanie ludzi niz takie rzeczy :)
jesli ktos moze mi pomoc to bardzo bede wdzieczny :)
pozdrawiam

DODANO
moze ktos podac mi przykladowy kod html jaki powinienem wkleic w portal_page1 zeby to wygladalo tak jak powinno?
bardzo dziekuje i pozdrawiam
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

Prezent Simple - Prezent dla programisty

• Zamów reklamę