phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 19:31
[Problem] compplete quick reply
Autor Wiadomość
keeslaff

Wysłany: 22-02-2006, 13:08   [Problem] compplete quick reply

Od Rana mecze sie z modem complete quick reply bo gdy wszystko zainstaluje i chce wejsc na jakis post, klikam wiec temat postu i strona z postami mi sie laduje:

Ale gdy sie juz zaladuje to otwiera mi sie zamiast posta na forum na kilka sekund puste tlo:

I po tych kilku sekundach dopiero otwiera mi sie post. Zauwazylem ze cos jest nie tak w pliku viewtopic_body.tpl a konkretnie chodzi o ta linijke:
Kod:
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">
  <tr>
    <td width="40%" valign="top" nowrap="nowrap" align="left"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span><br />
      &nbsp;<br />
      {S_TOPIC_ADMIN}</td>
    <td align="right" valign="top" nowrap="nowrap">{JUMPBOX}<span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
  </tr>
</table>

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#

{QUICKREPLY_OUTPUT}

Jak tak zrobie to wlasnie mi sie tak dzieje. Ale jak przed tamtym nie dodam tedgo: {QUICKREPLY_OUTPUT} to mi sie posty ladnie wlaczaja szybciutko tak jak powinny. Ale znowu szybkiej odpowiedzi mi nie wyswietla.
Czy ktos moze mi w tym pomoc i wie jak zrobic zeby te linijki kodu, ktore dalem jakos zrobic tak, zeby posty wlaczaly sie normalnie bez tego tla pustego ??
Prosze pomozcie mi :( :(
Zostawiam tez tu ponizej pliczek viewtopic_body.tpl, moze ktos cos bedzie wiedzial jak mi pomoc
viewtopic_body.tpl

Ps. Ja wiem ze ten mod jest w standardzie, ale postanowilem zainstalowac szybka odpowiedz autora Loggen w wersji 1.7.6

Gadatliwa Kasia 

irekk

Wysłany: 22-02-2006, 13:31   

rozumiem ze ty nie myslisz i instalujesz moda dla oryginalnego phpbb na by przemo?
Zanim zadasz pytanie użyj narządu zwanego
Mózgiem

keeslaff

Wysłany: 22-02-2006, 13:46   

Nie znam sie zabardzo na tym a chcialem by mi ktos pomogl przy tym, czy ktos mi pomoze by to bylo dobrze??

nasedo

Wysłany: 22-02-2006, 13:50   

Cytat:
Adres forum: www.mforum.xcs.pl
przeciez tam adminem jest mrozik webmajster :lol:
chyba nie potrafi dograc tego do swojej modyfikacji :lol:

keeslaff

Wysłany: 22-02-2006, 13:57   

nasedo napisał/a:
chyba nie potrafi dograc tego do swojej modyfikacji

Dlatego ja sie tym zajmuje i zalezy mi by to zrobic zeby dzialalo tak jak ma dzialac poprawnie. Prosze was pomozcie mi ten problem rozwiazac, Prosze...:(
Ostatnio zmieniony przez keeslaff 22-02-2006, 13:58, w całości zmieniany 1 raz  

nasedo

Wysłany: 22-02-2006, 13:58   

keeslaff napisał/a:
Dkatego ja sie tym zajmuje i zalezy mi by to zrobic zeby dzialalo tak jak ma dzialac poprawnie. Prosze was pomozcie mi ten problem rozwiazac, Prosze...:(
ma zwykle phpbb niech idzie na phpbb2.pl
lock.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi