phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:30
Spell Checker
Autor Wiadomość
Dlugi


Pomógł: 268 razy
Posty: 1633
Wysłany: 06-03-2006, 09:25   

NoVy, ja mam oba mody i wszystko ladnie chodzi
_________________
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
NoVy


Posty: 45
Wysłany: 06-03-2006, 13:05   

Dlugi, mógł byś załaczyć pliki
quick_reply.php
posting.php
privmsg.php
viewtopic.php

mam tylko wlasnie jeden blad ze nie mam przycisku "pisownia" w szybkiej odpowiedzi.. reszta jest juz ok :)
 
     
ekspedyt


Pomógł: 1 raz
Posty: 22
Wysłany: 07-03-2006, 16:07   

mam pytanko, może ktoś wie jak usunąć ten błąd przy sprawdzaniu pisowni

Kod:
Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in /home/hitnews/hardtrucksite/forum/spelling.php on line 292


wiem, że tu pisze by to ustawić na serwerze i tak właśnie zrobił admin mojego serwerka, ale błąd jest nadal. Może ktoś wie jak temu zaradzić.
 
     
Y-i

Posty: 11
Wysłany: 07-03-2006, 19:52   

A czy jest możliwosc wrzucenia słownika(plików ze słowami) na inny serwer i żeby spell działał nirmalnie??BO na yoyo nie wchodzi mi jeden plik ze słownika.
 
     
izygor

Posty: 29
Wysłany: 13-03-2006, 15:13   

Mam pytanie dlaczego moderatorzy nie mogą poprawiać pisowni ??

[ Dodano: 13-03-2006, 15:31 ]
Ok już sobie poradziłem - zapomniałem że mod musi mieć prawa do danej części forum.
 
     
tjon

Pomógł: 23 razy
Posty: 142
Wysłany: 13-03-2006, 18:55   

a mi się pojawia błąd na górze jak sprawdzam pisownie:

Kod:
Warning: Missing argument 3 for obtain_word_list() in /home/zyrardow/public_html/forum/includes/functions.php on line 1315
 
     
Dlugi


Pomógł: 268 razy
Posty: 1633
Wysłany: 13-03-2006, 19:09   

To jest ten blad o ktorym pisalem. Pobierz rar z pierwszego postu i wgraj plik spelling.php z mojej paki.
_________________
 
     
tjon

Pomógł: 23 razy
Posty: 142
Wysłany: 13-03-2006, 20:58   

Dlugi, a no ok dzięki :)
 
     
ShotgunXC

Posty: 44
Wysłany: 14-03-2006, 13:31   

A czy ktos moglby zerknac, jaka moze byc przyczyna, ze po poprawieniu bledu (w okienku, wyskakujacym po kliknieciu na "ptaszka") i kliknieciu wyslij, trwa wysylanie, ale po chwili widac tylko biala strone?
 
     
Y-i

Posty: 11
Wysłany: 14-03-2006, 16:33   

CZy spell w 1.12.4 jest tak samo jak w 1.12.5??
 
     
tujek

Pomógł: 5 razy
Posty: 97
Wysłany: 15-03-2006, 01:49   

Gotowe pliki z których korzysta mod a które zmieniły się przy okazji wersji 1.12.5
 
     
m@rcin...

Pomógł: 11 razy
Posty: 213
Wysłany: 15-03-2006, 17:58   

A ręczną instalke ktoś ma? bo jak nadpisze to znowu SF nie będzie mi działać :|
 
     
tjon

Pomógł: 23 razy
Posty: 142
Wysłany: 15-03-2006, 18:43   

m@rcin... napisał/a:
A ręczną instalke ktoś ma? bo jak nadpisze to znowu SF nie będzie mi działać :|

mam :) w załączniku...
 
     
Pawlaker


Posty: 39
Wysłany: 12-04-2006, 12:43   

Jak pisze się nowy tenat to jest obok wyślij taka ikonka pisownia. Co ona ma robić? Bo u mnie jak się w to kliknie to albo odświeża strone, albo działa tak samo jak... Podgląd.

Właśnie, czy można wrzucić pliki na inny serwer. Albo zarzuciłbym ktoś te pliczki na serwer jakiś dobry i tylko odwołanie w kodzie zrobić. TXT-ki dużo transferu nie zeżreją. Jeszcze coś to nie chodzi w 100%. Czasami nie pojawia się opcja "zaznaczaj błędy" a czasami jest nie mam pojecia czemu....

Przydałoby się automatyczne poprawianie błędów..
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
VaNdiT

Pomógł: 1 raz
Posty: 71
Wysłany: 26-04-2006, 11:21   

Panowie pomocy jak zrobić by moda można było używać TYLKO DO WŁASNEGO POSTU z wyjątkiem moderatorów i adminów :!:

PS: niewiem czemu ale u mnie mnie na forum jak ktoś kliknie na ikoncie pisowni widać co jest ukryte pod hide :!: i moze to zrobic każdy nawet zwykły użytkownik :( jak temu zaradzić :? POMOCY
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę