|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:37 |
łączenie for i dziwne check files |
Autor |
Wiadomość |
Arczi
|
Wysłany: 14-07-2004, 14:11 łączenie for i dziwne check files
|
|
|
Razem ze znajomym korzystamy z forum Przema (on ma 9, a ja 8 poprawkę) i chci?lismy stworzyć nowe forum na którym by już byli wszyscy nasi użytkownicy z takimi ustawieniami,jakie mają obecnie. Jeśli to sięda zrobić, to proszę o pomoc, jak?
Poza tym myźleli?my też o przerzuceniu już istniejących postów z naszych for na to wspólne i zastanawiamy się czy tote? się da zrobić. Będziemy wdzięczni za każd? pomoc.
Dodatkowo pojawia mi się błąd w check_files.php
Cytat: | includes/functions_stats.php - Wrong size !
includes/usercp_email.php - Wrong size !
album_delete.php - Wrong size !
chatbox_front.php - Wrong size !
dload.php - Wrong size !
printview.php - Wrong size !
Some files have wrong size, if you edit some file, maybe contain error, if you do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again.
|
Zobaczyłem to dopiero dzisiaj, a jedyne co zmieniałem w plikach to wgrywałem pliki, doktórych link dostałem mailem od Przema(fix.zip, czy jakoś tak się to archiwum nazywa?o). Czy ktoś wie o co chodził |
_________________ Arczi |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kizio
|
Wysłany: 14-07-2004, 15:04
|
|
|
to normalne z tym check_files. Ja popatrzysz g?ebiej w topic o tym to bedzie dam poprawione check_files.php
a co do problemu to ani to ani to nie jest mozliwe (chyba). |
|
|
|
|
rew2
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 15-07-2004, 10:35
|
|
|
Można, ale najpierw trzebaby zrobić kopię jednego forum, i:
1. Podnie?? id wszystkich użytkowników w tabelach o tą sam? wartość
2. Podnie?? id postów, tematów, działów, jeśli działy są takie same to ręcznie skorygowa?
3. Pozmienia? id w grupach
4. Doda? posty, fora, grupy i użytkowników z drugiego forum.
(1-4 = Ogólnie zmiana wszystkich id)
5. Modli? się, że nie zrobićo się błądu
Innego rozwiązania nie ma. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
przecinek
|
Wysłany: 15-07-2004, 10:52
|
|
|
jeszcze cos z read_history trzeba zrobić
i z _vote_results
i z _vote_desc |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 15-07-2004, 11:02
|
|
|
Rzeczywięcie. Ale read_history i inne zb?dne tabele radziłbym wyrzucić. Strata mała, a roboty z przerabianiem trochę by było. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!