|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:31 |
[propozycja] może się przyda - dla Opery |
Autor |
Wiadomość |
Graffi
|
Wysłany: 05-02-2006, 18:23 [propozycja] może się przyda - dla Opery
|
|
|
jezeli przeglądarka przedstawia się jako Opera (sprawdzałem przed chwilą na swoim forum i działa)
w pliku "overlib.js" a linijce 252 do warunku który juz tam mamy dopisałem Kod: | ||(navigator.appName == "Opera") |
wówczas scrypt generuje dymki dla Opery tak samo jak dla IE
miodzio i możemy sobie trzymac Operę jako Operę a nie jako IE
szkode że wcześniej na to nie wpadłem (w sumie na jedym forum mi zwrócono uwage że jak się przestawi Operę aby się przedstawiało jako IE to wszytko jest w porządku) wiec dopisałem ten kawałek warunku i jak narazie mam super - szkoda że swoje dymki zacząłem pisać bo tylko sie narobiłęm |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
przecinek
|
Wysłany: 05-02-2006, 19:15
|
|
|
Świetne . |
|
|
|
|
Graffi
|
Wysłany: 05-02-2006, 20:00
|
|
|
dzieki
cieszy mnie ze to się komuś spdobało
sam uzywam Opery i jest to dla mnie tak ważne ze może troche "dziwnie" ale zależało mi zeby to jakoś choć troche rozwiązać... |
_________________ do dziś tego nie rozumiałem, ale dziś rozumiałem
nie udzialem pomocy na PW, GG, etc... - zapytaj się na forum lub poszukaj po prostu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!